Κινέζος Κροίσος αγόρασε στον σκύλο του 8 συσκευές iPhone 7 για να επικοινωνεί μαζι του - Φώτο

Ο πατέρας του είναι δισεκατομμυριούχος, το ίδιο και ο γιος. Προφανώς δεν έχει τρόπο να σκοτώσει την ώρα του, βαριέται τη ζωή του, ίσως και να ήθελε να κάνει επίδειξη στους άλλους δισεκατομμυριούχους φίλους του και αποφάσισε να αγοράσει 8 συσκευές iphone-7 για το σκυλί του.

Πρόκειται για τον Γουάνγκ Σίκονγκ, γιο του Κινέζου δισεκατομμυριούχου Γουάνγκ Γιανλίν, ο οποίος δημοσίευσε στο Weibo (το κινέζικο facebook) μία φωτογραφία του σκύλου του με τις νέες της συσκευές.

Η Κοκό η σκυλίτσα που είναι ένα συμπαθέστατο Μάλαμουτ, έχει λάβει σαν δώρο και τα δυο χρώματα που κυκλοφορεί το iphone. Συνολικά ο βαριεστημένος γιος του δισεκατομμυριούχου έδωσε περισσότερα από 9.500 δολάρια, αφού κάθε συσκευή iphone – 7, πωλείται στην Κίνα 1200 δολάρια.

Η Κοκό η σκυλίτσα πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει πανάκριβα δώρα από το αφεντικό της. Πέρσι είχε λάβει 2 smart watches της Apple, αξίας 12.000 δολαρίων έκαστο.


Η περιουσία του Κινέζου δισεκατομμυριούχου
ξεπερνά τα 29.000.000 δολάρια. Κάποιος από την οικογένεια Σίκοννγκ, θα πρέπει να πει στον μικρό Γουάνγκ, ότι τα σκυλιά δεν μιλάνε…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ