Η Google μας γυρνά στην εποχή των...δεινοσαύρων! - Δείτε το νέο, εκπληκτικό της project

Την εποχή των δεινοσαύρων θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν από σήμερα οι χρήστες του Google.

Η νέα αυτή δυνατότητα εγκαινιζεται μέσα από την εφαρμογή  Google Arts&Culture (Τέχνες και Πολιτισμός) αποτελεί μια συνεργασίας της Google με τουλάχιστον 50 ηγετικά ιδρύματα Φυσικής Ιστορίας και επιστήμονες, προκειμένου να καταφέρει να δώσει ξανά ζωή σε αυτόν τον χαμένο κόσμο, μέσω του διαδικτύου.

Τα πλάσματα αυτά ανήκουν σε έναν κόσμο που εξαφανίστηκε εκατομμύρια χρόνια πριν, ωστόσο συνεχίζουν να ενθουσιάζουν τους απλούς ανθρώπους, αλλά και όσους προσπαθούν να κατανοήσουν την προέλευση της ζωής στον πλανήτη μας.

Περισσότερες από 150 διαδραστικές ιστορίες από ειδικούς, 30.000 νέες φωτογραφίες και βίντεο και τουλάχιστον 20 εικονικές περιηγήσεις περιμένουν όσους επισκεφτούν την υπηρεσία.

Με μόλις λίγα κλικ, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να έρθουν «πρόσωπο με πρόσωπο» με ένα γιγαντιαίο δεινόσαυρο 180 εκατομμυρίων χρόνων, καθώς η εικονική πραγματικότητα φανερώνει τον θαλάσσιο δράκο, δίνοντάς του και πάλι ζωή. Ο λόγος για τον Rhomaleosaurus, ο οποίος ανακαλύφθηκε στο Ντόρσετ της Μεγάλης Βρετανίας και «κατοικεί» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ