5χρονο αγόρι έστειλε γράμμα στον νεκρό παππού του με ένα μπαλόνι στον ουρανό – Πήρε απάντηση με το Ταχυδρομείο

Μια τρυφερή ιστορία με πρωταγωνιστή ένα 5χρονο αγοράκι έχει προκαλέσει συγκίνηση στην Γερμανία. 

Ο θάνατος του αγαπημένου του παππού, που  έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό στοίχησε πολύ στον μικρό Φιλ. Έτσι,  αποφάσισε να επικοινωνήσει ξανά μαζί του στέλνοντας μια κάρτα στον ουρανό με ένα μπαλόνι ηλίου.

«Μιλούσε συνέχεια για τον παππού του και δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον θάνατό του» δήλωσε η μητέρα στην εφημερίδα Rheinische Post.  Στην επιστολή του προς τον αγαπημένο του "Opa", ο Φιλ ρωτούσε πώς περνούσε στον ουρανό και έγραφε πως ελπίζει να του φέρονται όλοι καλά εκεί πάνω.

Η οικογένεια πίστευε πως αυτή θα ήταν η τελευταία κίνηση του γιου της. Μόνο που τότε έφτασε στο σπίτι τους ένα δέμα.

Όταν ο Φιλ το άνοιξε, βρήκε μέσα ένα γράμμα και ένα λούτρινο αρκουδάκι.

«Αγαπητέ Φιλ, το μπαλόνι σου πέταξε τόσο ψηλά, που έφτασε μέχρι εμένα στον ουρανό. Με λίγη τύχη κατάφερα να το πιάσω» ανέφερε η επιστολή. «Σου δίνω αυτό το αρκουδάκι για να σε παρηγορεί όταν θα είσαι λυπημένος. Μην ανησυχείς για μένα, περνάω καλά εδώ πάνω αν και μου λείπεις πολύ. Με αγάπη, Opa».

Η Μανουέλα δήλωσε στην εφημερίδα πως όταν διάβασε το γράμμα, ξέσπασε σε κλάματα. «Ήταν τόσο χαρούμενος» δήλωσε προσθέτοντας πως «δεν μιλάει πλέον γι΄αυτό αλλά κουβαλά πάντα και παντού μαζί του το αρκουδάκι».

Η Μανουέλα προσθέτει επίσης πως προσπαθεί τώρα να εντοπίσει τον αποστολέα. Βέβαια αυτό είναι πολύ δύσκολο καθώς δεν υπήρχε η διεύθυνσή του. Το μόνο στοιχείο είναι η σφραγίδα του ταχυδρομείου, που προέρχεται από το γειτονικό κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ