Σε μηνύσεις $150 εκ. προχωρά η Μελάνια Τραμπ για τους ισχυρισμούς ότι ήταν συνοδός

Σε μηνύσεις εναντίον της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail και ενός αμερικανού μπλόγκερ προχωρά η Μελάνια Τραμπ

Η σύζυγος του Ρεπουμπλικάνου προεδρικού υποψήφιου Ντόναλντ Τραμπ, αναφορικά με δημοσιεύματα τη θέλουν να εργάζεται στο χώρο του αγοραίου έρωτα τη δεκαετία του 1990.

 

Η κ. Τραμπ ζητά αποζημιώσεις 150 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

Το επίμαχο δημοσίευμα της «Daily Mail» επικαλείται ως πηγή το σλοβενικό περιοδικό Suzy, σύμφωνα με το οποίο το πρακτορείο μοντέλων για το οποίο εργαζόταν η κ. Τραμπ τη δεκαετία του ’90 λειτουργούσε επίσης ως υπηρεσία συνοδών πολυτελείας.

Οι ισχυρισμοί της «Daily Mail» αναδημοσιεύτηκαν από τον μπλόγκερ Γουέμπστερ Γκρίφιν Τάρμπλεϊ στις ΗΠΑ.

Τόσο η «Daily Mail» όσο και ο αμερικανός μπλόγκερ έχουν έκτοτε αποσύρει τα κείμενά τους, όμως η κ. Τραμπ αποφάσισε να ακολουθήσει τη νομική διαδικασία πάραυτα.

 

«Οι κατηγορούμενοι έχουν κάνει αρκετές τοποθετήσεις σχετικά με την κ. Τραμπ που είναι 100% ψευδείς και έχουν προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην προσωπική και επαγγελματική της φήμη», δήλωσε ο δικηγόρος της κ. Τραμπ, Τσαρλς Χάρντερ.

Σε ανακοίνωσή της, η βρετανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι δεν είχε πρόθεση έστω να υπονοήσει ότι οι ισχυρισμοί για την κ. Τραμπ είναι αληθείς ή ότι το πρώην μοντέλο είχε εργαστεί στο παρελθόν ως συνοδός ή στην αγορά του σεξ.

 

 

Διαβάστε επίσης: Η Daily Mail ζητάει συγνώμη από Τραμπ: "Λάθος μας η Μελάνια δεν άνηκε σε πρακτορείο συνοδών πλουσίων κυρίων"

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ