Κιμπουρόπουλος: Χιτσκοκική η διαδικασία - Ο ΣΚΑΪ πήρε την πρώτη άδεια

Ο εκπρόσωπος του ΣΚΑΪ ανέφερε ότι ο τηλεοπτικός σταθμός ήταν ο πρώτος που έλαβε την άδεια με ποσό 70% κάτω από όσα διέθεσαν οι υπόλοιποι καναλάρχες.

Σημείωσε ότι η τρίτη και η τέταρτη ήταν οι πιο χρονοβόρες. 

 

«Η διαδικασία ήταν χιτσκοκική. Ο ΣΚΑΙ πήρε την πρώτη άδεια που δημοπρατήθηκε στη χώρα» τόνισε ο κ. Κιμπουρόπουλος ο οποίος ήταν ο διεκδικητής που εξασφάλισε την πρώτη τηλεοπτική άδεια. 

 

«Ήταν ένα ραντεβού στα τυφλά. Ουσιαστικά μετά την πρώτη φάση άνοιξε η πόρτα του φρενοκομείου. Θα δείτε τι έχει γίνει. Η άδεια για εμάς κράτησε περίπου 10 ώρες» τόνισε ο κ. Κιμπουρόπουλος και αναφερόμενος στη διαδικασία της δημοπρασίας είπε: «Οι πιο χρονοβόρες ήταν η 3η και η 4η περίπου στις 14 ώρες». 

 

Τέλος τόνισε ότι «δεν διεκδικήσαμε άδεια. Ήρθαμε να διαπραγματευθούμε λύτρα». Ο κ. Κιμπουρόπουλος ευχαρίστησε προσωπικά τον επικεφαλής του νομικού τμήματος του ΣΚΑΪ, τον κ. Κωνσταντίνο Φιλιππόπουλο αλλά και τον κ. Τεμπεκλή. 

 

Δείτε όλο το βίντεο με τον κ. Κιμπουρόπουλο εδώ - skai.gr

 

Στον κύριο Κιμπουρόπουλο αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια καθώς "κουβάλησε" στις πλάτες του, όλους τους εργαζόμενους του ΣΚΑΪ, που αγωνιούσαν μέχρι την ολοκλήρωση της πρωτοφανούς διαδικασίας που επινόησε η κυβέρνηση Τσίπρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ