Τραγελαφικό φινάλε στον μικρό τελικό της πάλης: Ο Μογγόλος έχασε μόνος του το μετάλλιο και οι προπονητές του το έριξαν στο... στριπτίζ! (βίντεο)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι θεατές του μικρού τελικού της κατηγορίας 65 κιλών ελευθέρας πάλης στο Ρίο με τις εικόνες που εξελίσσονταν στην αρένα.

 

Έξι δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον Μογγόλο Γκαντζορίγκ και τον Ουζμπέκο Ναβρουζόφ, που θα έδινε το ένα από τα δύο χάλκινα μετάλλια της κατηγορίας, ο Μογγόλος αθλητής κέρδισε έναν κρίσημο πόντο και προηγήθηκε με  7-6.

Η χαρά του ήταν απερίγραπτη, με αποτέλεσμα τα εναπομείναντα δευτερόλεπτα να τα... σπαταλήσει σε πανηγυρισμούς.

Το πανηγύρι του όμως μετατράπηκε σε τραγωδία καθώς ο διαιτητής αποφάσισε να δώσει ένα σημείο στον Ουζμπέκο, μιας και ο Γκαντζορίνγκ είχε σταματήσει να παλεύει,  με αποτέλεσμα το ματς να έρθει στα ίσα.

Αλλά αυτό δεν ήταν το τέλος. Ο Μογγόλος αθλητής και οι προπονητές του άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα, αρχικά λεκτικά και στη συνέχεια βγάζοντας τα παπούτσια τους τα οποία και τα πέταξαν προς τους κριτές. Παράλληλα, ο δεύτερος προπονητής ξεκίνησε το... στριπτίζ με αποτέλεσμα να μείνει μόνο με το εσώρουχο πάνω στην παλαίστρα. 

Οι άνδρες ασφαλείας του γηπέδου προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν, όμως σε καμία περίπτωση οι δύο προπονητές δεν έλεγαν να σταματήσουν.

Οι κριτές αποφάσισαν να δουν για πολλοστή φορά το βίντεο του αγώνα, απορρίποντας και πάλι την ένσταση των παραγόντων της Μογγολίας, με αποτέλεσμα να δώσουν τη νίκη στον Ουζμπέκο με 8-7 (σ.σ. ο τελευταίος πόντος λόγω της απορριφθείσας ένστασης).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ