Μετά τον θρήνο η θλίψη: Ξόδεψε 1.800 λίρες για κούκλα του σεξ όταν πέθανε η γυναίκα του

Ο 70χρονος Zhang Wenliang από την επαρχία Σιτσουάν νοτιοδυτικά της Κίνας ξόδεψε κάτι περισσότερο από 1.800 λίρες για μια κούκλα του σεξ για να αντικαταστήσει τη σύζυγό του, η οποία πέθανε από καρκίνο.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 40 χρόνια αλλά δεν είχαν παιδιά σύμφωνα με την People's Daily Online. Αλλά σε λιγότερο από ένα χρόνο η κούκλα άρχισε να καταστρέφεται, όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail και τώρα ο συνταξιούχος θέλει να μηνύσει τον κατασκευαστή.

 

H σύζυγος του Zhang πέθανε τον περασμένο Αύγουστο όταν έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας. Διαγνώστηκε με την ασθένεια το Μάρτιο του 2015 και της είπαν ότι ο καρκίνος εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα.

Ο 70χρονος που είναι γιατρός είπε σε συνέντευξή του: «Βοήθησα άλλους να ξεπεράσουν τις ασθένειές τους, αλλά με την ασθένειά της δεν μπορούσα να κάνω τίποτα».

Ένα μήνα μετά το θάνατο της συζύγου του, ο άνδρας από την Κίνα αγόρασε μια κούκλα του σεξ από σιλικόνη έναντι 1.833 λιρών η οποία είναι σε θέση να κάνει ήχους και έχει ελεγχόμενη θερμοκρασία. Ο ίδιος αναφέρει ότι πλέον η κούκλα είναι η σύζυγός του και ότι θέλει να ζει μαζί του στο σπίτι.

«Ψεύτικη είναι σήμερα μόνο στο σώμα της» λέει χαρακτηριστικά. Ο 70χρονος μάλιστα φοράει στην κούκλα τα ρούχα της γυναίκας του για να του θυμίζει την παρουσία της.

«Ίσως για μερικούς ανθρώπους είναι μια διασκέδαση ή η ικανοποίηση των φυσιολογικών αναγκών τους, αλλά εγώ το βλέπω ως ένα πραγματικό πρόσωπο και είναι μια χαρά για μένα που μου λείπει η γυναίκα μου» προσθέτει ο ηλικιωμένος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail όταν αγόρασε την κούκλα διέκοψε όλους τους κοινωνικούς δεσμούς και δεν προσκαλούσε τους φίλους στο σπίτι του.Ωστόσο, ο Zhang ισχυρίζεται ότι οι αρθρώσεις στην κούκλα παραμορφώθηκαν μετά από μόλις έξι μήνες χρήσης.

Υπάρχουν επίσης περίεργες ανωμαλίες που εμφανίζονται στην κούκλα όπως λέει ο 70χρονος που ψάχνει να βρει τον κατασκευαστεί για να τον μηνύσει. Θεωρεί ότι το ποσό που έδωσε δε δικαιολογεί τη φθορά και θέλει αποζημίωση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ