Σοκ στην Βρετανία: Αστυνομικοί σκότωσαν με teaser τον πρώην ποδοσφαιριστή Ντάλιαν Ατκινσον, έξω από το πατρικό του

Σοκαρισμένος είναι ο φίλαθλος κόσμος της Βρετανίας από τον απροσδόκητο θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Άστον Βίλλα, Ντάλιαν Ατκινσον

Οπως αναφέρει ο Guardian, ο Ατκινσον χτυπήθηκε από το taser ενός αστυνομικού έξω από το σπίτι του πατέρα του στο Τέλφορτν στη 01:30 τα χαράματα.

Οι αστυνομικοί είχαν λάβει τηλεφώνημα για κίνδυνο ασφάλειας ενός προσώπου. Για «λόγους ασφαλείας» έκαναν χρήση του όπλου ακινητοποίησης και ο Ακτινσον έπεσε λιπόθυμος. Ενας γείτονας, είπε ότι είδε τον πρώην άσο των γηπέδων μόλις τρέκλισε παραπατώντας προς το μέρος των αστυνομικών. Ο Ακτινσον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά άφησε την τελευταία του πνοή στις 3 τα χαράματα.

Ο Ατκινσον ήταν παίκτης της Ιπσουιτς, της Σέφιλντ Γουένσντει, της Ρεάλ Σοσιεδάδ, της Φενέρμπαχτσε και της Αστον Βίλα. Το 1991 είχε σημειώσει ένα εκπληκτικό γκόλ εναντίον της Γουίμπλεντον, το οποίο είχε χαρακτηριστθεί ως «γκολ της χρονιάς». Εκείνο το χρυσό γκολ ανεβάζουν στα social media θαυμαστές του όπως και βρετανικά ΜΜΕ μετά την είδηση του αδόκητου θανάτου του.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ