Θρήνος στο πυροσβεστικό σώμα: 49χρονος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του στην πυρκαγιά στο Παρόρι Βοιωτίας

Νεκρός εν ώρα καθήκοντος έπεσε πυροσβέστης περίπου 49 ετών, που επιχειρούσε με συναδέλφους του για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Παρόρι Βοιωτίας.

Η τραγωδία σημειώθηκε γύρω στις 5 το απόγευμα της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πυροσβέστης, ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και λιποθύμησε, μπροστά στους συναδέλφους του. Του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, τεχνητές αναπνοές και μαλάξεις προκειμένου να τον συνεφέρουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα και κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λειβαδιάς. Εκεί απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ο θάνατός του οφείλεται πιθανότατα σε παθολογικά αίτια αλλά τα ακριβή αίτια θα διαπιστωθούν κατά την νεκροτομή που θα γίνει την Τρίτη. 

Ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης σε μήνυμά του, εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του. «Ας είναι ο τελευταίος άνθρωπος που χάνεται στις πυρκαγιές. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του και ολόκληρο το Πυροσβεστικό Σώμα, τα μέλη του οποίου και εφέτος δίνουν άνιση μάχη με τις φωτιές. Άνθρωποι που με ελάχιστα μέσα δίνουν τα πάντα για την ασφάλεια των υπολοίπων. Τους ευχαριστούμε» δήλωσε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ