Η Αριάννα Χάφινγκτον ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Huffington Post – Ξεκινάει την Thrive Global για ευεξία

Παραιτείται η Αριάννα Χάφινγκτον από την Huffington Post. Τι ανακοίνωσε μέσω Twitter 

O λόγος της παραίτησης της είναι ένα νέο εγχείρημα, η νεοφυή εταιρεία Thrive Global που παρέχει υπηρεσίες ευεξίας.

"Πίστευα ότι η HuffPost θα ήταν το τελευταίο έργο μου. Όμως αποφάσισα να παραιτηθώ από την αρχισυνταξία της για να διευθύνω το νέο εγχείρημα μου, τη Thrive Global", ανέφερε με μήνυμά της στο Twitter.

 

Η Thrive Global, που θα παρέχει υπηρεσίες σε άλλες εταιρείες με στόχο τη βελτίωση της υγείας των εργαζομένων τους, ολοκλήρωσε πρόσφατα μια καμπάνια για τη χρηματοδότησή της, ενόψει της έναρξης της λειτουργίας της, το φθινόπωρο.

Η Huffington Post ανήκει στη Verizon Communications μέσω της AOL, η οποία αγόρασε τον φιλελεύθερο αμερικανικό ειδησεογραφικό ιστότοπο τον Φεβρουάριο του 2011 έναντι του ποσού των 315 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σε επόμενο Tweet της για τους εργαζομένους της  Huffington Post έγραψε: 
‘’Σε όλους εσάς στην Huffington Post: Εσείς είστε εκείνοι που κάνουν την Huffington Post αυτό που είναι. Είμαι γεμάτη ευγνωμοσύνη προς όλους τους συναδέλφους και φίλους που έκανα εδώ’’

 

 

Αλλά και ένα μήνυμα για το νέο της εγχείρημα: ‘’Το να χτίζεις κάτι από το μηδέν δεν είναι πιο εύκολο επειδή το έχεις ξανακάνει. Ένας τρόπος μόνο υπάρχει να το κάνεις: Με όλη σου την προσοχή’’  

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ