Πρόβλημα στην πτήση της Κορακάκη: Τι ώρα θα φτάσει τελικά στην Αθήνα με τον πατέρα της - Ποιος θα τους υποδεχτεί

Μετά από μια σχεδόν 12ωρη πτήση από το Ρίο ντε Τζανέιρο για την Ρώμη, μέσω της οποίας θα έφτανε στην Αθήνα, η Αννα Κορακάκη θα καθυστερήσει για λίγο ακόμα την άφιξή της στην Ελλάδα. 

Για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, υπήρξε καθυστέρηση στον έλεγχο της Ελληνίδας Ολυμπιονίκη με αποτέλεσμα να χάσει την πτήση από την Ρώμη προς την Αθήνα, η οποία ήταν προγραμματισμένη να προσγειωθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 11:40.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο έλεγχος στα όπλα της Κορακάκη, ήταν η αιτία της καθυστέρησης επιβίβασης στην πτήση της Alitalia.

Αμεση μάλιστα ήταν η ενημέρωση στην επίσημη σελίδα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στο Facebook.

 

Αρκετές ώρες νωρίτερα, η Αννα Κορακάκη είχε ποζάρει χαμογελαστή μαζί με τον πατέρα και προπονητής της, κατά την αναχώρησή τους από το αεροδρόμιο του Ρίο ντε Τζανέιρο

Ο Κουρουμπλής θα τους υποδεχθεί
Στο Ελευθέριος Βενιζέλος, από πλευράς της κυβέρνησης θα υποδεχθεί τη «χρυσή» Ολυμπιονίκη ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής
, ενώ σίγουρα πολύς θα είναι ο κόσμος που θα βρίσκεται στην αίθουσα αφίξεων για να δει από κοντά που έφερε την Ελλάδα στην κορυφή. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις σπουδαίες της επιδόσεις στο Ρίο, η 20χρονη αθλήτρια κατατάσσεται πλέον επάξια ανάμεσα στις κορυφαίες σκοπεύτριες του κόσμου, καθώς σύμφωνα με την κατάταξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αθλητικής Σκοποβολής, αυτή τη στιγμή έχει καταλάβει την 5η θέση στα 25 μέτρα με πιστόλι, το αγώνισμα στο οποίο κέρδισε το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο.

Όσον αφορά στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι, άθλημα στο οποίο κατέκτησε το χάλκινο ολυμπιακό μετάλλιο, εκεί έχει καταλάβει την 4η στην κατάταξη.

Η παραμονή της Άννας στην Αθήνα θα είναι σύντομη, αφού θα ξαναμπεί στο αεροπλάνο, αυτή τη φορά για να πετάξει για τη Θεσσαλονίκη και να βρεθεί στην πατρίδα της τη Δράμα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ