Ξεπεσμός: Ο πρώην στάρ της εθνικής Βραζιλίας Αντριάνο κατάντησε αρχηγός συμμορίας στις φαβέλες του Ριο!

Πριν από λίγα χρόνια ο Αντριάνο ήταν ένας από τουςς πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας και της Ίντερ. 

Xιλιάδες παιδιά ήθελαν να του μοιάσουν. Για πολλούς ήταν και ο άξιος δίαδοχος του φαινομένου Ρονάλντο στην κορυφή της επίθεσης της Σελεσάο...

Ομως, ο 34χρονος πρώην άσσος, που κάποτε κέρδιζε 80 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα, φαινεται πως .έχει χάσει τον προσανατολισμό του.

Σήμερα ζει σε φαβέλα στο Ρίο που ελέγχεται από τη βίαιη συμμορία «Red Command», της οποίας φαίρεται να είναι και αρχηγός! Η συγκεκριμένη συμμορία εμπλέκεται σε πολλές υποθέσεις δολοφονιών και εμπορίου λευκής σαρκός, όπλων και ναρκωτικών, ενώ ο Αντριάνο έχει συλληφθεί αρκετές φορές χωρίς όμως να έχει καταδικαστεί.

Σύμφωνα με τη Dailymail, το 2014 είχε κατηγορηθεί για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο Αντριάνο φωτογραφήθηκε κρατώντας καλάσνικοφ και σχηματίζοντας με τα χέρια του το σήμα της συμμορίας. Φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το ΑΚ 47 είναι απαραίτητο για να προστατεύσει την οικογένειά του, ενώ μια κοπέλα πυροβολήθηκε στο αυτοκίνητό του ύστερα από μια βραδινή έξοδο σε κλαμπ.

Όσο αφορά στην περιουσία του, Βραζιλιάνοι δκηγόροι υποστηρίζουν ότι το μεγαλύτερο μέρος έχει σπαταληθεί.... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ