Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η πρώτη φωτό από τις διακοπές Γ. Παπανδρέου - Τ. Μπλερ στην Σαντορίνη: Η βερμούδα & η πρόταση

Ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός, βρήκε χρόνο κατά την παραμονή του στη Σαντορίνη, να επισκεφθεί ένα από τα πιο σημαντικά οινοποιεία της Σαντορίνης, αυτό του Γιώργου Κουτσογιαννόπουλου.

 Ο κ. Μπλερ δοκίμασε Σαντορινιά κρασιά και σύμφωνα με πληροφορίες ενθουσιάστηκε από την εκπληκτική, όπως είπε, ποιότητά τους. Ζήτησε να μάθει για τον μοναδικό τρόπο καλλιέργειας του Θηραϊκού αμπελώνα και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με τον ιδιοκτήτη του Οινοποιείου κ. Κουτσογιαννόπουλο.

Ο κ. Μπλερ συνέστησε στον Γιώργο Παπανδρέου να επισκεφθεί το γνωστό οινοποιείο πράγμα που τελικά έγινε, καθώς την επομένη ημέρα ο κ. Γιώργος Παπανδρέου επισκέφθηκε το ίδιο Οινοποιείο. Σημειώνουμε ότι ο Βρετανός Πρωθυπουργός πήγε με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου στην Ίο με σκάφος και συνεχίζει εκεί τις διακοπές του, γράφει το neasantorinis.gr

Ο κύριος Μπλέρ έφτασε οικογενειακώς στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης στις 26 Ιουλίου κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να μεταβεί στην Ιο με πλοίο, όμως επειδή η ώρα ήταν προχωρημένη τα σχέδια άλλαξαν και αποφασίστηκε να παραμείνει στην Σαντορίνη για ένα βράδυ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ