Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Γυναίκα και παιδιά έμεναν στο σπίτι με τον πατέρα νεκρό επί μήνες -Τι καταγγέλλει το Χαμόγελο του Παιδιού

Μια τραγική ιστορία έφερε στο φως «Το Χαμόγελο του Παιδιού», καταγγέλλοντας ότι είχε ειδοποιήσει τις αρχές από τον Μάρτιο του 2015.

«Από δημοσιεύματα διαβάζουμε για την τραγική ιστορία δύο ανήλικων κοριτσιών στα Τρίκαλα που έμεναν για μήνες στο σπίτι τους με την μητέρα τους και τον νεκρό πατέρα τους.

 

"Το Χαμόγελο του Παιδιού" είχε λάβει ανώνυμη καταγγελία στην ‘‘Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056’’ τον Μάρτιο του 2015 για την παραμέληση των δυο κοριτσιών καθώς και για το ότι ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες και είχε ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές» τονίζεται.

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», πριν λίγες μέρες, δέχτηκε ξανά ανώνυμη καταγγελία για την ίδια οικογένεια, ενημέρωσε άμεσα το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων όπου και προέβησαν σε έρευνα.

 

Από την έρευνα της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο πατέρας βρισκόταν νεκρός στο σπίτι για μήνες. Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, τα δύο κορίτσια μεταφέρθηκαν σε προστατευμένο περιβάλλον.

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπως και σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση, δήλωσε τη διαθεσιμότητα των ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών του οργανισμού για να βρεθούν δίπλα στα δύο ανήλικα κορίτσια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ