Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ενα ακόμη ανθρώπινο κρανίο εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Μεσολογγίου - Το τρίτο σε λίγους μήνες

Ένα ανθρώπινο κρανίο εντόπισε χθες, Κυριακή στις 14:30 περίπου, στο Βασιλάδι  Μεσολογγίου, κάτοικος της περιοχής, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα το Λιμενικό.

Το αξιοσημείωτο, γράφει το το agriniopress.gr είναι ότι πρόκειται για το τρίτο αντίστοιχο περιστατικό μέσα σε λίγους μόλις μήνες, αφού κατά το προηγούμενο διάστημα, είχαν εντοπιστεί δύο ακόμη ανθρώπινα κρανία στην περιοχή και συγκεκριμένα, ένα στην θαλάσσια περιοχή της Τουρλίδας και ένα ακόμη στο Βασιλάδι.

Το κρανίο θα δοθεί σε ιατροδικαστή για να υπολογιστεί, μέσα από ειδικές εξετάσεις , η χρονολογία περίπου του θανάτου του ανθρώπου στον οποίο ανήκει , σε σύγκριση και με τα δύο άλλα που βρέθηκαν στην περιοχή.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, στις αρμόδιες Αρχές επικρατεί έντονος προβληματισμός, ενώ από Λιμενικό , την Εισαγγελία και τις ιατροδικαστικές υπηρεσίες ερευνώνται όλες οι πιθανότητες.

H ανακοίνωση του Λιμενικού :

«Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μεσολογγίου, από ιδιώτη για εντοπισμό πιθανόν ανθρώπινου κρανίου στην θαλάσσια περιοχή “ΜΟΥΝΤΑ” Αγίου Σώστη, Βασιλαδιού λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου μεταξύ Αγίου Σώστη και πρώτου διβαρίου Βασιλαδιού. Ανωτέρω οστό πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου.»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ