Να γιατί χωρίζουν η Lady Gaga και ο Τέιλορ Κίνεϊ - Πολιτισμένα μεν, οριστικά δε… ή μήπως όχι;

Ενώ όλοι ήταν έτοιμοι να ακούσουν τις λεπτομέρειες για τον αναμενόμενο γάμο τους, η Lady Gaga και ο Τέιλορ Κίνει ανακοίνωσαν τη διάλυση του αρραβώνα τους, μετά από 5 χρόνια σχέσης.

 

Ο 35χρονος Κίνει έδωσε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην 30χρονη Lady Gaga ένα μονόπετρο σε σχήμα καρδιάς, κάνοντάς της πρόταση γάμου. Το ζευγάρι δεν έχανε ευκαιρία να δείχνει την αγάπη που τους ένωνε. Όλα έμοιαζαν να κυλούν όμαλά. 

«Ο Τέιλορ κι εγώ πάντα πιστεύαμε πώς είμαστε αδελφές ψυχές. Όπως όλα τα ζευγάρια έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, έτσι κι εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα στη σχέση μας. Είμαστε και οι δύο φιλόδοξοι καλλιτέχνες που ελπίζουμε να καταφέρουμε να διατηρήσουμε την αγάπη που μοιραζόμαστε μέσα από μακρινές αποστάσεις και μπερδεμένα προγράμματα», γράφει πια στο Instagram η Lady Gaga.

Την ίδια στιγμή η Lady Gaga κάνει διακοπές με φίλους στο Μαλιμπού  και δεν φορά πια το μονόπετρο που της έδωσε ο Κίνει. Πηγή από το φιλικό τους περιβάλλον αναφέρει πώς «Εκείνη ετοιμάζει το νέο της άλμπουμ, εκείνος το δικό του σόου, δεν είναι στην ίδια πόλη και ήταν αρκετά δύσκολο και για τους δύο παρ’ όλο που αγαπιούνται πολύ. Ηταν όμως πολύ δύσκολο να τα καταφέρουν με την μακρινή απόσταση ανάμεσά τους».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ