Good news: Εγκαινιάζεται στις 25 Ιουλίου το ανανεωμένο αεροδρόμιο της Πάρου

Στις 25 Ιουλίου θα ξεκινήσει την λειτουργία του το ανανεωμένο – και μεγαλύτερο - αεροδρόμιο της Πάρου, και η Olympic Air το καλοσωρίζει με προσφορές από € 39.
 

Φυσικά, η Olympic Air θα υποδεχθεί με τον δικό της τρόπο το νέο αεροδρόμιο της Πάρου. Καλοακαιρινές προσφορές διαρεκίας και ένα νέο δρομολόγιο περιμένουν τους φίλους του νησιού. Βασικοί αρωγοί στην ολοκλήρωση και στην λειτουργία του νέου αεροδρομίου στάθηκαν η Aegean και η Olympic Air, υποστηρίζοντας οικονομικά την κατασκευή της πρώτης φάσης του αεροσταθμού επιβατών όσο και τα έργα υποδομής του νέου αερολιμένα.

Το ανανεωμένο αεροδρόμιο θα διαθέτει διάδρομο μήκους 2.000 μέτρων (με επιχειρησιακό μήκος 1.400 μ. ), ενώ - πέραν των έργων κατασκευής του αεροσταθμού επιφάνειας 750 τ.μ. - ολοκληρώθηκαν και τα συνοδά έργα (δρόμοι, χώροι στάθμευσης, περιβάλλον χώρος κ.λπ. ).

Ποιες είναι οι νέες πρωτοβουλίες της Olympic Air;

Ταυτόχρονα, η Olympic Air, συνεχίζοντας να στηρίζει έμπρακτα την ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας θα προχωρήσει σε νέες πρωτοβουλίες για την αύξηση του τουρισμού σε έναν ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό της νησιωτικής Ελλάδας. Συγκεκριμένα, τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο προσφέρει πολλαπλάσιες διαθέσιμες θέσεις, ενώ παράλληλα ανακοινώνει την έναρξη του δρομολογίου “Θεσσαλονίκη – Πάρος” από τις 4 Αυγούστου.

Παράλληλα, με αφορμή τα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου, διαθέτει 9.000 θέσεις σε προσφορά για τα δρομολόγια Πάρο-Αθήνα και Πάρο-Θεσσαλονίκη για το διάστημα Ιουλίου-Αυγούστου, με τιμές που ξεκινούν από € 39, με την προϋπόθεση η κράτηση των εισιτηρίων να πραγματοποιηθεί έως τις 20 Ιουλίου.

Επισκεφθείτε το www.olympicair.com,  επιλέξτε την Πάρο για τις φετινές σας διακοπές και επωφεληθείτε της προσφοράς της Olympic Air.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ