Οι 10+2 καλύτερες σουίτες του Αιγαίου για summerlovers

Πολυτελείς, με ιδιωτικές πισίνες και τζακούζι, αυτές οι σουίτες μοιάζουν με μικρογραφία παλατιού κι έχουν ένα κοινό: απολαμβάνουν την καλύτερη θέα στο Αιγαίο.

Πολυτελείς, με ιδιωτικές πισίνες και τζακούζι, αυτές οι σουίτες μοιάζουν με μικρογραφία παλατιού κι έχουν ένα κοινό: απολαμβάνουν την καλύτερη θέα στο Αιγαίο.
 


 
Σύμφωνα με το arttravel.gr το Spa Aegean Suite / Tholaria Boutique Hotel, Αστυπάλαια Ρομαντικό καταφύγιο κρεμασμένο πάνω από το Αιγαίο. Εδώ, το κομψό εσωτερικό περνάει σε δεύτερη μοίρα, για χάρη της βεράντας: πισίνα-υδρομασάζ, χτιστοί καναπέδες, ξαπλώστρες και ομπρέλα με το Αιγαίο να απλώνεται μπροστά μας (Χώρα, τηλ.: 22430 62072, www.tholaria.gr).

 
 
Atlantis VIP Suite / Kivotos Club Hotel, Μύκονος Συνδυάζει άψογα την πολυτέλεια με την ρομαντική ατμόσφαιρα. Μαζί μας συμφωνούν και η Σακίρα με τον αγαπημένο της Ζεράρντ Πικέ, τον Ισπανό αμυντικό της Μπαρτσελόνα που την επέλεξαν ως το ιδανικό καταφύγιο για τις διακοπές τους πριν δύο καλοκαίρια. Διώχνουμε οτιδήποτε περιττό μας βαραίνει χαλαρώνοντας στο jacuzzi ενώ βυθιζόμαστε στους πολύτιμους αφρούς από τα προϊόντα Hermes. Ξαπλώνουμε στις σεζ λονγκ του κάτασπρου ντεκ της βεράντας, δίπλα στην ιδιωτική μας πισίνα και μένουμε για λίγο σιωπηλοί αγναντεύοντας τα γαλήνια νερά του κόλπου του Ορνού (Ορνός, τηλ.: 22890 24094, www.kivotosclubhotel.com).
 

 
 
Uranos Suite / Aigis Suites, Κέα Από την ιδιωτική είσοδο, μπαίνουμε στο ονειρεμένο σκηνικό της Uranos Suite. Απόλυτα ρομαντική ατμόσφαιρα σε αξιοζήλευτη αρμονία με τις πολυτελείς παροχές και την θέα που ξεκινά από τον κήπο και την θέα και απλώνεται ως το Βουρκάρι και το Αιγαίο. Μέσα της κρύβει εκλεπτυσμένα χειροποίητα έπιπλα, πολυτελή υφάσματα και αυθεντικά έργα τέχνης. Στο επίκεντρο το κρεβάτι με ουρανό, αέρινες κουρτίνες και μαξιλάρια Cocomat για να επιλέξουμε εκείνο ακριβώς που μας ταιριάζει. Βγαίνουμε στην ιδιωτική βεράντα με κήπο και αμέσως νιώθουμε πως βρήκαμε τον δικό μας μικρό παράδεισο. Prive καταφύγιο η καλά κρυμμένη πισίνα με ξύλινα δοκάρια από πάνω της και χρωματιστή πέτρα τριγύρω. Από εδώ, ζούμε το απόλυτο προνόμιο: να έχουμε σε πρώτο πλάνο και την ανατολή και την δύση του ηλίου (Βουρκάρι, τηλ.: 22880 21825, www.aigisuites.com).
 

 

Σουίτα Petra / Petra Hotel & Suites, Πάτμος Σπάνια μια σουίτα σε προκαλεί να ξεχαστείς τόσο στο εσωτερικό της όσο και στο εξωτερικό. Από το υπέρδιπλο κρεβάτι και το άκρως ρομαντικό σαλόνι κατευθυνόμαστε στην μεγάλη μπανιέρα με υδρομασάζ για δύο άτομα. Και λίγο πριν ο ήλιος βουτήξει στα βαθυγάλανα νερά του Αιγαίου, κλείνουμε θέση στην μεγάλη ιδιωτική βεράντα της σουίτας. Πιασμένοι χέρι χέρι είμαστε ξαπλώνουμε στις δύο ξαπλώστρες και μένουμε αμίλητοι μπροστά στο ηλιοβασίλεμα. Κι όταν η σιωπή τα έχει πει όλα, βυθιζόμαστε στις άνετες μαξιλάρες του χτιστού καναπέ και απολαμβάνουμε το δείπνο μας υπό το φως των κεριών και στο βάθος τον γαλήνιο κόλπο του Γροίκου (Γροίκος, τηλ.: 22470 34020, www.petrahotel-patmos.com).


 
The Pool Suite / Poseidonion Grand, Σπέτσες Μοιάζει με πολυτελές σπετσιώτικο αρχοντικό στη νέα πτέρυγα του ξενοδοχείου. Τεράστια κρεβατοκάμαρα, μπάνια ντυμένα με μάρμαρο, καθιστικό και τραπεζαρία συνθέτουν το υπέρκομψο εσωτερικό του. Την παράσταση όμως κλέβει ο πριβέ κήπος-όαση χαλάρωσης με πισίνα που βλέπει στις αντικρινές ακτές της Πελοποννήσου (Ντάπια, τηλ.: 22980 74553, www.poseidonion.com).
 

 
Heaven Suite / Aegean Suites Hotel, Σκιάθος Από την ξύλινη teak βεράντα, με πανοραμική θέα στο Αιγαίο η τελειότητα παίρνει υπόσταση σε ένα Dry Martini,  χαλαρώνοντας στα νερά του ευρύχωρου jacuzzi. Τα 80 τετραγωνικά της σουίτας έχουν διακοσμηθεί από τον αρχιτέκτονα Σωτήρη Μπακόπουλο: το σαλόνι με πορτοκαλί χρωματισμούς ενώ στο ξεχωριστό υπνοδωμάτιο ξεχωρίζουν τα μεταξωτά καλύμματα και τα αυθεντικά έργα τέχνης από Έλληνες καλλιτέχνες. Πολυτελή υφάσματα, αναμμένα κεριά, φρέσκα φρούτα και εκλεκτό κρασί συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό της ονειρεμένης διαμονής (Μεγάλη Άμμος, τηλ.: 24720 24069, www.aegeansuites.com).




Pool Suite / Astra Suites, Σαντορίνη Στρατηγικά τοποθετημένες σε διάφορα επίπεδα του συγκροτήματος, παρέχουν τη μέγιστη δυνατή προστασία από μάτια τρίτων. Στη σουίτα μάς περίμενε εκλεκτό ντόπιο κρασί στη σωστή θερμοκρασία για να κάνουμε πρόποση στις μικρές αλλά τόσο σημαντικές στιγμές ευζωίας. Η ιδιωτική βεράντα καδράρει πανοραμικά την καλντέρα, μπροστά στο πιο δραματικό ηλιοβασίλεμα του κόσμου. Κόκκινο και στο υπνοδωμάτιο, λες και ο ήλιος έχει βάλει στοίχημα να μας χαρίζει τα ηλιοβασίλεματά του κάθε στιγμή. Στην ολόδικιά μας πισίνα ο χρόνος μοιάζει να παγώνει μαζί με την φίνα σαμπάνια και τις ζουμερές φράουλες που βρίσκονται ήδη στον πάγο. Κι αν μας σταθεί αδύνατο να την αποχωριστούμε, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να καλέσουμε τον μπάτλερ κι εκείνος θα επιστρέψει με το deluxe πρωινό που ετοιμάζεται μόλις εμείς το ζητήσουμε (Ημεροβίγλι, τηλ.: 22860 23641, www.astra.gr).
 

 
 
Luxury Honeymoon Suite / Domes Of Elounda, Ελούντα Οι τεράστιες σουίτες φέρουν την υπογραφή της Ολίβιας Σίσκου, η οποία τις εξόπλισε με έργα τέχνης, επώνυμα έπιπλα, πολυτελή υφάσματα, γήινα χρώματα και πελώριες βεράντες και μπαλκόνια που βλέπουν τη θάλασσα και την Σπιναλόγκα. Στο ντυμένο με γρανίτη μπάνιο μας χαλαρώνουμε στο jacuzzi για δύο άτομα ενώ στην ιδιωτική αυλή μας περιμένει η ολόδικιά μας πισίνα. Το σκηνικό γίνεται ειδυλλιακό το βράδυ: στην βεράντα μας καταφτάνει ο μπάτλερ για να μας οργανώσει το τέλειο, privé δείπνο (Ελούντα, τηλ.: 28410 43500, www.domesofelounda.com).
 

 
   
Pool Suite / Gran Melia Resort & Luxury Villas Daios Cove, Άγιος Νικόλαος Xτισμένο σε πλαγιά με θέα σ’ έναν ιδιωτικό, ρομαντικό κόλπο το πρώτο Gran Melia Resort της χώρας μοιάζει με μεγάλο χωριό που συνδυάζει την άγρια ομορφιά του κρητικού τοπίου με την αρχιτεκτονική μαεστρία. Στη σουίτα μας αφήνουμε το βλέμμα να χαθεί στο ήρεμο γαλάζιο που ανοίγεται μπροστά μας. Αν και μπορούμε να αγναντεύουμε τη θάλασσα ακόμα και ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, βγαίνουμε στη βεράντα για χαλάρωση στις σεζλόνγκ και μια βουτιά στην πριβέ θερμαινόμενη πισίνα μας με θαλασσινό νερό. Στο εσωτερικό της σουίτας μάς περιμένουν εντυπωσιακά- ιταλικού design- έπιπλα, φίνα φυσικά υφάσματα και προϊόντα Clarins στo αστραφτερό μαρμάρινο μπάνιο (Βαθύ, τηλ.: 28410 62600, www.daioscovecrete.com).
 

 
 
Amirandes VIP Suite / Grecotel Amirandes, Ηράκλειο Η πρώτη εντύπωση είναι ότι τα πάντα επιπλέουν ανάλαφρα, ότι τα πάντα καθρεφτίζονται πάνω σε κάποια υδάτινη επιφάνεια. Η απέραντη λιμνοθάλασσα –καρδιά του Amirandes μοιάζει σαν αντίστροφος νυχτερινός ουρανός, φωτισμένη από αμέτρητες βυθισμένες δίνες οπτικών ινών. Το δικό μας καταφύγιο είναι η VIP Suite με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και γυμναστήριο, που βρίσκεται κοντά στα κρυστάλλινα νερά της ιδιωτικής παραλίας (Γούβες Ηρακλείου, τηλ.: 28970 41103, www.amirandes.com).
 

 
 
Daios Luxury Living Suite / Daios, Θεσσαλονίκη Πολυτέλεια στην καρδιά της πόλης με βεράντες που καδράρουν το Θερμαϊκό. Μοντέρνο design, ιταλικά έπιπλα, ξύλινα πατώματα και μπάνια ντυμένα με ισπανικό μάρμαρο συνθέτουν το δικό μας καταφύγιο στη πόλη. Τα πάντα είναι έτσι σχεδιασμένα για να μας δίνουν την εντύπωση πως βρισκόμαστε σε πολυτελές γιοτ έτοιμο να σαλπάρει στα ήρεμα νερά του Θερμαϊκού (Λεωφ. Νίκης 59, τηλ.: 2310 250200, www.daioshotels.com).
 

 
 
Φίλιππος / Makedonia Palace, Θεσσαλονίκη Μετά το δυναμικό comeback του, το θρυλικό ξενοδοχείο ήρθε να μας θυμίσει την all time classic κομψότητα και υψηλή αισθητική της πελώριας προεδρικής σουίτας των 135 τετραγωνικών μέτρων. Μπάνια με τζακούζι, τραπεζαρία και καθιστικό για τους υψηλούς καλεσμένους, ιδιωτικό σινεμά και κυρίως θέα στο Θερμαϊκό που κόβει την ανάσα σχεδόν από όλους τους χώρους της, δημιουργούν το απόλυτο VIP σκηνικό διαμονής στην πόλη (Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, τηλ.: 2310 897197, www.makedoniapalace.gr).


 


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ