Top Woman η 27χρονη πρασινομάτα καλλονή Χόουπ Χικς: H ελπίδα τoυ Τραμπ για την Προεδρία των ΗΠΑ

Tα πουλέν τους επιστρατεύουν τα φαβορί του Ρεπουμπλικανικού και του Δημοκρατικού Κόμματος στις ΗΠΑ λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή των συνεδρίων τους. 

Ο Αμερικανός «Μίδας», Ντόναλντ Τραμπ, έχει για «δεξί του χέρι» μία 27χρονη καλλονή με καταπράσινα μάτια, η οποία έχει αναλάβει να τον εκπροσωπεί στα αμερικανικά ΜΜΕ, ενώ η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, Χίλαρι Κλίντον, ρίχνει στη μάχη τον Αμερικανό πρόεδρο. Ο Μπαράκ Ομπάμα αναμένεται να κάνει σήμερα την παρθενική του εμφάνιση σε προεκλογική συγκέντρωση του φαβορί των Δημοκρατικών για το χρίσμα στη Βόρεια Καρολίνα. 
  
Η καστανή καλλονή 27χρονη Χόουπ Χικς είναι η διευθύντρια Επικοινωνίας και η μόνη γυναίκα που ταξιδεύει στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ πέραν της κόρης του Ιβάνκα και της συζύγου του, Μελάνια. 

Για τον αμερικανικό Τύπο η Χικς είναι η γυναίκα που μπορεί να κατανοήσει πλήρως τον Τραμπ. Η ίδια κάνει όλες τις επαφές με τα αμερικανικά ΜΜΕ. Ντύνεται κομψά αποφεύγοντας επιμελώς το προκλητικό ντύσιμο και φορά πάντα ψηλοτάκουνες γόβες.

 

Έχει αναλάβει κυρίως το λίφτινγκ της «εικόνας» του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου στα social media καθώς οι άκομψες, κατά καιρούς, δηλώσεις του Τραμπ στο Twitter και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον εκθέτουν. Εδώ ακριβώς έγκειται ο ρόλος της Χικς. Η 27χρονη καλλονή προσπαθεί να μαζέψει όσα αφήνει πίσω ο «τυφώνας» Τραμπ. 

Η Χικς υπήρξε μοντέλο στα εφηβικά της χρόνια προωθώντας δημιουργίες του Ralph Lauren και άλλων γνωστών οίκων μόδας. Είναι απόφοιτη του Southern Methodist University. Το 2014 ανέλαβε σύμβουλος επικοινωνίας στην εταιρεία της αγαπημένης κόρης της Τραμπ, Ιβάνκα. 

Τον Ιανουάριο του 2015, ο Ντόναλντ Τραμπ την πλησίασε και της είπε: «Σκέφτομαι να κατέβω για πρόεδρος και εσύ θα είσαι η εκπρόσωπος Τύπου», δήλωσε η Χικς σε συνέντευξή της στο "New York Magazine".  

 

Απο εξώφυλλο περιοδικού το 2012


     
Σε ηλικία 12 ετών, η Χικς συνειδητοποίησε ότι μία καριέρα στο μόντελινγκ διαρκεί λίγο.
Αντιθέτως, έβλεπε την ενασχόληση με την πολιτική ως ένα ενδιαφέρον μελλοντικό project. Από το 2015 που εντάχθηκε στην ομάδα επικοινωνίας του Τραμπ προσπαθεί να βρίσκεται στο γραφείο όσο περισσότερο μπορεί ώστε να αποκτήσει όλη την εμπειρία της συνεργασίας με τους εθελοντές, τα απαραίτητα τηλεφωνήματα, το στήσιμο ενός γραφείου, πράγματα που όπως λέει «πιθανόν δεν θα έκανε ο διευθυντής επικοινωνίας».

Η Χικς ακολουθεί πιστά τη συμβουλή του πατέρα της, πως δεν υπάρχει υποκατάστατο για τη σκληρή δουλειά.

«Όταν δουλεύεις για κάποιον που σου δίνει δύναμη και σε φέρνει αντιμέτωπο με καθημερινές προκλήσεις, τότε θα γίνεις επιτυχημένος. O κύριος Τραμπ λέει πως το πάθος γι' αυτό που κάνεις εν τέλει θα σε κάνει επιτυχημένο. Κι ακόμη κι αν δεν γίνεις  επιτυχημένος, δηλαδή δεν φτάσεις σε υψηλά επίπεδα φήμης και περιουσίας, αλλά είσαι χαρούμενος με αυτό που κάνεις, πάλι όμως θα έχεις κατακτήσει την επιτυχία».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ