Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Νανούρισαν μωρό, αποζημίωσαν οδηγό, ενθουσίασαν τη Γαλλία: Σήμερα βραβεύονται Ιρλανδοί οπαδοί του Euro 2016: The Best!

Το  15ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έχει στιγματιστεί από σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών, με αποκορύφωμα την τριήμερη μάχη στους δρόμους της Μασσαλίας με πρωταγωνιστές Άγγλους και Ρώσους χούλιγκανς όμως ευτυχώς υπάρχει και η άλλη "πλευρά του... φεγγαριού".

Υπάρχουν δηλαδή εκείνοι οι φανς που δείχνουν στον κόσμο ότι οπαδός δεν σημαίνει "τα σπάω και θέλω να καταστρέψω τον αντίπαλο" αλλά αντίθετα σημαίνει "αγαπώ πολύ την ομάδα μου και φροντίζω να τη διαφημίζω με κάθε τρόπο".

Αυτό το δόγμα το υϊοθετούν απόλυτα εκείνοι της Ιρλανδίας (μαζί με αυτούς της Βόρειας Ιρλανδίας είναι από τους πλέον εκδηλωτικούς στη Γαλλία) και υπάρχει μάλιστα ένα περιστατικό που το επιβεβαιώνει πανηγυρικά.

 

Συνέβη σε τρένο στο Μπορντό όπου συνάντησαν ένα ζευγάρι Γάλλων με μωρό και αφού αντιλήφθηκαν πως το μικρό παιδί τρόμαξε με τον κόσμο, άρχισαν να του τραδουγούν νανουρίσματα για να το ηρεμήσουν.

Πρώτα με το κλασικό παιχνιδιάρικο "Twinkle Twinkle Little Star" (φέρτε στο μυαλό σας το "Φεγγαράκι μου λαμπρό'), ακολούθησε το "Hush Little Baby" ενώ κάποιος επιχείρησε να ξεκινήσει το "Baby's on fire" χωρίς ευτυχώς να υπάρχει ανταπόκριση... Απολαύστε τους!

 

Euro 2016: Ιρλανδοί οπαδοί έκαναν ζημιά σε ένα αυτοκίνητο και αποζημίωσαν τον οδηγό - ΒΙΝΤΕΟ

Η πρόκληση ζημιών κατά τους πανηγυρισμούς οπαδών είναι κάτι συνηθισμένο. Πολύ σπάνιο, όμως, είναι αυτό που έκαναν οπαδοί από την Ιρλανδία.

 

Ένας εξ αυτών θέλησε να βρεθεί σε ένα ψηλότερο σημείο και αποφάσισε να ανέβει πάνω σε ένα αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να βουλιάξει τον «ουρανό». Οι Ιρλανδοί βλέποντας τη ζημιά που είχε προκληθεί στο αυτοκίνητο και με δεδομένο πως ο οδηγός δεν ήταν «παρών» θέλησαν να τον αποζημιώσουν. Έτσι άρχισαν να σφηνώνουν χρήματα στη χαραμάδα της πόρτας.

Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια -όπως φαίνεται και στο βίντεο-  κατάφεραν να χωρέσουν ένα ικανοποιητικό ποσό.

 

Βέβαια, υπήρξαν και αυτοί που είχαν μια άλλη ιδέα. Να διορθώσουν μόνοι τους τη ζημιά. Και όταν το κατάφεραν, το πανηγύρισαν με τη ψυχή τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ