Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!Είναι το πιο κοντό ζευγάρι στον κόσμο & ερωτευμένοι: Πως γνωρίστηκαν & πως ζουν! Πάνε για ρεκόρ

Αυτό είναι το πιο κοντό ζευγάρι στον κόσμο, είναι λιγότερο από ένα μέτρο ο καθένας, αλλά επιμένουν ότι το ύψος τους δεν περιορίζει τον τρόπο ζωής τους σε οτιδήποτε κάνουν.

 

Ο Paulo Gabriel da Silva Barros και η Katyucia Hoshino είναι από τη Βραζιλία και έχουν και οι δύο, διαφορετικές μορφές νανισμού. Ο 30χρονος έχει διαστροφικό νανισμό, ενώ η 26χρονη έχει νανισμό με αχονδροπλασία.

Ελπίζουν τώρα να μπουν το βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες για το μέγεθός τους και την ιστορία τους καθώς γνωρίστηκαν πριν 10 χρόνια μέσω κοινωνικών δικτύων. «Τη βρήκα πολύ όμορφη από την πρώτη στιγμή που την είδα», λέει ο Paulo στην Daily Mail, ενώ η Katyucia παραδέχτηκε ότι της πήρε λίγο καιρό για να ενδιαφερθεί και να της αρέσει. Τον έβρισκε βαρετό και κάπως ενοχλητικό.

Τα πράγματα άλλαξαν μετά από 18 μήνες όταν αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία και άρχισαν να μιλούν διαδικτυακά. Μετά από δύο μήνες γνωρίστηκαν και από κοντά όταν ο νεαρός έκανε το πρώτο ταξίδι για να τη συναντήσει στην πόλη της, τη Λοντρίνα.

Εκείνος γοητεύτηκε από την ομορφιά της, αλλά ήταν αρκετά ντροπαλός. «Αυτό που περισσότερο με προσέλκυσε σε αυτήν, εκτός από την ομορφιά της, ήταν το πόσο γλυκιά ήταν. Ήταν η γλυκιά προσωπικότητά της», λέει η 30χρονος για την πρώτη συνάντησή τους.

Τότε ήταν που και η γνώμη της Katyucia άλλαξε και αποφάσισε ότι τελικά μπορεί και να ταιριάζουν. Αν και αρχικά ανησυχούσαν για το πώς θα διατηρήσουν μια σχέση από απόσταση, τελικά μετά από 4 χρόνια μετακόμισαν στο ίδιο σπίτι και μέχρι σήμερα είναι μαζί.

Οι δυο τους μιλούν για τη σχέση τους και θέλουν να δώσουν το δικό τους μήνυμα, ότι δεν έχει σημασία η εμφάνιση και πως το ύψος δεν τους εμποδίζει να ζουν μια φυσιολογική ζωή, όπως όλα τα ζευγάρια. «Είμαστε ένα φυσιολογικό ζευγάρι, αλλά με μικρότερο ύψος.

Τσακωνόμαστε, ταξιδεύουμε, τρώμε μαζί όπως όλοι», αναφέρουν και το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι ότι οι υποδομές στους δημόσιους χώρους δεν τους βοηθούν πάντα να κινηθούν άνετα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ