Made in Greece τα παγωτά Kayak: Γεύση μελομακάρονο ή κουραμπιέ, γλυκάνισο ή σαμπάνια

Απλά φρέσκα, εκλεκτά, αγνά, φυσικά υλικά, τα αξιολογείς, τα ανασυνθέτεις, λίγη μαγεία, πολύ φαντασία, πάθος, αγάπη, σκληρή δουλειά μυστικές συνταγές, γεύσεις ιδιαίτερες, μερικές φορές ανατρεπτικές, που σε μεταφέρουν σε άλλους τόπους και εποχές.

Ετσι μιλούν γιά τα παγωτά τους Kayak , τα πολυβραβευμένα οι πατήρ και υιός Σταυρίδης και συμπληρώνουν: 

"Η εστίαση είναι μια ολοκληρωμένη και πολυδιάστατη εμπειρία. Από ένα γεύμα που προσφέρουμε στο σπίτι σε αγαπημένα πρόσωπα αλλά και ως επαγγελματίες στον χώρο. Αφορά όλες τις αισθήσεις και απαιτεί μια καλά σκηνοθετημένη παράσταση που έχει αρχή, μέση και τέλος. Ένας καλός επίλογος είναι πάντα μέσα στις άμεσες προτεραιότητες και δεν πρέπει να υποτιμάμε ποτέ τον αντίκτυπο που θα έχει ακόμα και στο καλύτερο γεύμα του κόσμου.

Το Kayak δημιουργεί και επιλέγει τον δύσκολο αλλά γοητευτικό και χρονοβόρο δρόμο του βιοτεχνικού παγωτού. Δεν τo βρίσκεις σε κάθε γωνία, αλλά διανέμεται αποκλειστικά σε επιλεγμένα σημεία.

 

Στόχος μας είναι να καινοτομούμε και να ψάχνουμε διαρκώς την τέλεια συνταγή. Δεν σταματάμε ποτέ να δημιουργούμε και δεν επαναπαυόμαστε στα ήδη υπάρχοντα είδη. Έτσι, εκτός από τις κλασσικές γεύσεις που έχουν καθιερωθεί έχουμε προβεί στην παραγωγή αλμυρού παγωτού καθώς και συνδυασμών με ποτά που έχουν ένα εξαιρετικά ιδιαίτερο και πρωτοποριακό αποτέλεσμα (sorbetinis). 

Το Kayak πιστό πάντα στις αρχές του, δημιούργησε το πρώτο βιολογικό παγωτό (think green) αλλά και το πρώτο παγωτό χωρίς προσθήκη ζάχαρης (think slim) αντικαθιστώντας τη με φυσική γλυκαντική.

Έτσι, σε συνδυασμό με το σύγχρονο εξοπλισμό η εταιρεία Kayak είναι η μοναδική στην ελληνική αγορά που παρέχει στους επαγγελματίες τη δυνατότητα παρασκευής γεύσεων σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες τους και με συστατικά της προτίμησής τους. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν οι γεύσεις sorbet γλυκάνισο, champagne, μπύρας, ντομάτας κ.α.

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και το κάνουμε με μεράκι επενδύοντας τον καλύτερό μας εαυτό, πάθος, έμπνευση, φαντασία και συνεχή έρευνα για να συνεχίσουμε να είμαστε περήφανοι για την ΚΑΥΑK.

Στο kayak θα βρείτε τις πιο ιδιαίτερες και πρωτότυπες γεύσεις. Γεύσεις που είναι σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της γαστρονομίας και της παγκόσμιας αγοράς: αλμυρά παγωτά, παγωτά με αλκοόλ, με μπαχαρικά, ξαφνιάσματα γεύσεων όπως ακριβώς ο chef ενός καλού εστιατορίου . 

Σαν ένα πολύτιμο απόσταγμα -Η χαμηλή διόγκωση

Τα παγωτά Kayak έχουν 25 - 30 % διόγκωση*, δηλαδή το minimum ποσοστό αέρα που είναι απαραίτητο για να δημιουργηθεί ένα παγωτό. Αυτό σημαίνει πιο πλούσια και μεστή γεύση, και μικρότερη απαιτούμενη ποσότητα για να  το απολαύσεις.

Η τιμή τους ανάλογη της ποιότητας 

Η ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή τους (σοκολάτα Valrhona, χυμούς και σάρκα από φρούτα από τους καλύτερους οίκους), δεν μπορεί να τα κατατάξει στην κατηγορία των οικονομικών λύσεων. 

Τα προϊόντα τους - γράφουν οι ίδιοι στο site τους - όμως απευθύνονται σε εκείνους που έχουν την ικανότητα να ξεχωρίσουν, να αποζητήσουν και να εκτιμήσουν τη διαφορετικότητα στη γεύση και την ποιότητα.

Ξέρει πολύ καλά τις γευστικές προτιμήσεις, τα έθιμα και τις ιδιαιτερότητες της γεύσης των Ελλήνων κι έχει επενδύσει πάνω σε αυτές. (παγωτό τσουρέκι, παγωτό μελομακάρονο, παγωτό κουραμπιές, παρφέ, καϊμάκι, σύκο, πεπόνι).

THINK GREEN –  Το βιολογικό παγωτό

Η πρώτη ελληνική εταιρεία που διαθέτει βιολογικό παγωτό  σε τέσσερις μαγικές γεύσεις. (απόλυτη βανίλια, πλούσια σοκολάτα, πραγματική φράουλα, εξωτικό πράσινο τσάι)

THINK SLIM – To παγωτό με τη μισή θερμιδική αξία

 Πιστοί στο πάθος τους για τα πιο αγνά και φυσικά υλικά, καταργήσαν την προσθήκη ζάχαρης, και την αντικατέστησαν  με φυσική γλυκαντική.(βανίλια, σοκολάτα, sorbet φράουλας, γιαούρτι δημητριακά)

 

MIA ΕΥΧΗ- Ένα παγωτό μόνο για εσάς

Η ευελιξία και η μεγάλη τους  εξειδίκευση δίνει τη δυνατότητα να φτιάξουν αποκλειστικά για εσάς, στην θεματική σας εκδήλωση ή δείπνο οποιαδήποτε γεύση θελήσετε, με ελάχιστη παραγγελία 18 κιλών (customized).

Για περισσότερες πληροφορίες εποσκεφθείτε το k2design.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ