Τσίπρας: Με καθαρό μέτωπο δίνουμε αγώνα για την κάθαρση - Η ΝΔ το έβαλε στα πόδια - Nα τελειώνει το παραμύθι

Κωμικοτραγική χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός την αποχώρηση της ΝΔ από την συζήτηση και την ψηφοφορία για τη νέα διάταξη για τις offshore στην Βουλή.

«Θα περίμενα να μας κατακεραυνώσουν», είπε ο πρωθυπουργός και αναφέρθηκε ειρωνικά στο μεγάλο σκάνδαλο όπως αποκάλεσε πρωτοσέλιδο εφημερίδας η οποία και αποκάλυψε την υπόθεση.

«Δεν είναι εκεί η ουσία,» ειπε. «Είναι οτι μας καλούσε επι 2 συνεχόμενα 24ωρα να έρθουμε στη Βουλή. Και όταν ήρθαμε στην Βουλή για να αποκαλυφθεί αυτή η επικοινωνιακή αθλιότητα το βάλατε στα πόδια»».
«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια», είπε και μίλησε για στρατηγική αδυναμία της αξιωματικής αντιπολίτευσης να παράξει σοβαρό πολιτικό αντίλογο.
«Αυτό δεν καθρεφτίζει μόνο την στάση της στο συγκεκριμένο ζήτημα» είπε. Καμώνονται τους μεταρρυθμιστές αλλά δεν έχουν να προτείνουν καμία ουσιαστική μεταρρύθμιση είπε.

Παρουσιάζουν τους εχθρούς του λαϊκισμού αλλά βασίζουν την ρητορική τους στον πιο ακραίο λαϊκισμό. «Πάει πολυ είπε να κατηγορεί το κόμμα εκείνο οταν δεν υπάρχει λίστα που να μην υπάρχει το όνομα Παπασταύρου να κατηγορεί για offshore την αριστερά», είπε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ