Ραγίζει καρδιές η ιστορία της 26χρονης Becki: Ήμουν μαμά για μόλις 3 μέρες - Το μωρό γεννήθηκε πρόωρα & πέθανε

Η ιστορία της Becki Wilson από το Μάντσεστερ είναι τόσο συγκινητική που αν την διαβάσεις θα σε πιάσουν τα κλάματα. Η 26χρονη γυναίκα γέννησε το μωρό της πρόωρα. O μικρός Carter-James Wilson έφυγε από τη ζωή 16 ώρες μετά τη γέννησή του. 

«Ηταν οι πιο δραματικές μέρες της ζωής μου αλλά και οι πιο σημαντικές. Ενιωσα ότι ήμουν μαμά του και αυτό το συναίσθημα δεν θα το ξεχάσω ποτέ», λέει η Becki

«Οταν ήμουν 15 εβδομάδων οι γιατροί μου είπαν ότι το μωρό ότι και να κάνω θα γεννηθεί πρόωρα και δεν θα καταφέρει να επιζήσει. Δεν ήθελα να το πιστέψω και να σταματήσω την εγκυμοσύνη μου. Το καταλάβαινα μέσα στην κοιλιά μου, κλωτσούσε, άκουγα την καρδιά του να χτυπάει. Ηθελα να του δώσω την ευκαιρία να γεννηθεί», λέει με δάκρυα στα μάτια η γυναίκα και συνεχίζει:

«Οταν γεννήθηκε αμέσως μπήκε σε μηχανική υποστήριξη. Στην αρχή ο οργανισμός του αντιδρούσε θετικά. Το βράδυ όμως τον χάσαμε. Εζησε 16 ώρες. Εγώ όμως είχα την ευκαιρία να είμαι η μαμά του για τρεις ολόκληρες μέρες. Το προσωπικό του νοσοκομείου τον έβαλε σε cuddle cot - μια ειδική κουβέρτα που τον κρατούσε σε θερμοκρασία δωματίου. Αν και ήξερα ότι το μωρό μου είχε φύγει για τρεις μέρες ήμουν η μαμά του. Του άλλαζα ρούχα και τον έκανα μπάνιο. Η οικογένειά μου είχε την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσει. Ηταν οι πιο δραματικές μέρες της ζωής μου αλλά και οι πιο σημαντικές. Ενιωσα ότι ήμουν μαμά του και αυτό το συναίσθημα δεν θα το ξεχάσω ποτέ».


O μικρός Carter-James Wilson έφυγε από τη ζωή 16 ώρες μετά τη γέννησή του

Μια άλλη οικογένεια που έχασε το μωρό της μετά την Becki ζήτησε μια cuddle cot αλλά δεν υπήρχε διαθέσιμη. Η Becki έκανε έρανο και κατάφερε να συγκεντρώσει χρήματα για την αγορά αυτών των ιδιαίτερων κουβερτών. 

«Η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία», λέει η θεία της κοπέλες. Η 26χρονη έχει προγραμματίσει άλλα δύο event για την συγκέντρωση χρημάτων.

Όλες οι φωτό εδώ - mirror.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ