Ρεκόρ! Ο Τζεφ Μπέζος CEO της Amazon έβγαλε 6 δισ. δολάρια σε 20 λεπτά - Οι μετοχές γαρ εκτοξεύτηκαν‏

Έβγαλε έξι δισεκατομμύρια δολάρια μέσα σε 20 λεπτά.  
 

Ο λόγος για τον ιδρυτή της εταιρείας "Amazon", Τζεφ Μπέζος, ο οποίος κάνει μία ολόκληρη περιουσία χωρίς να κουνήσει το μικρό του δακτυλάκι ..... 
  
Σε είκοσι λεπτά της ώρας, οι μετοχές του αυξήθηκαν και τον έκαναν πλουσιότερο. Το 2015 ο CEO και ιδρυτής της εταιρείας "Amazon"  αύξησε την περιουσία του κατά 16,5 εκατομμύρια δολάρια ενώ χτες όπως επισημαίνουν αμερικανικά ΜΜΕ, κατάφερε να βάλει στον κουμπαρά του άλλα έξι δισεκατομμύρια δολάρια σε 20 λεπτά της ώρας!
 
Οι μετοχές του... μάγου της Amazon, συνολικής αξίας 82,9 εκατομμυρίων δολαρίων, εκτοξεύτηκαν στα έξι δισεκατομμύρια δολάρια καθώς αυξήθηκαν σε λιγότερο από μισή ώρα κατά 10% .


    
Σύμφωνα με τη λίστα του αμερικανικού περιοδικού "Forbes ", ο Τζεφ Μπέζος είχε προσθέσει στον κουμπαρά του άλλα 16 δισεκατομμύρια δολάρια.  Αν και ο Μπιλ Γκέιτς ήταν για 22η φορά στην κορυφή της λίστας με την περιουσία του να ανέρχεται σε 76 δισεκατομμύρια δολάρια, η πιο εντυπωσιακή άνοδος της λίστας ήταν ο CEO της Αmazon,  o οποίος αναδείχθηκε ως ο πιο κερδισμένος της περασμένης χρονιάς προσθέτοντας το επιβλητικό ποσό των 16,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο λογαριασμό του. 
 
Φέτος, ο 52χρονος εκτοξεύτηκε στην πέμπτη θέση της λίστας από την 11η που είχε καταλάβει το 2014 με περιουσία που ξεπερνά τα 45 δισεκατομμύρια δολάρια. 
 Υπενθυμίζεται ότι, ο Τζεφ Μπέζος δημιούργησε την Amazon στο γκαράζ του σπιτιού του, εκεί όπου άνοιξε την ένα ηλεκτρονικό κατάσταση. Το ονόμασε Amazon και μέχρι το 1999 η προσωπική του περιουσία εκτοξεύτηκε στα 10 δισεκατομμύρια δολάρια. Σήμερα η συνολική του περιουσία ξεπερνά τα 45,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ