Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Μπόμπιρας 3 ετών στην Κίνα έξαλλος: Απειλεί με μεταλλικό σωλήνα ελεγκτές που θέλουν να κλείσουν την οικογενειακή επιχείρηση

Η "επίθεση" ενός τρίχρονου στους επιθεωρητές που ήθελαν να ελέγξουν τους γονείς του κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Οι γονείς του μικρού αγοριού που ανήκει στην μειονότητα του Ουιγούρων και δουλεύουν σε μια υπαίθρια αγορά στην Κίνα. Στο σημείο όμως βρέθηκαν δημόσιοι υπάλληλοι – επιθεωρητές που έκαναν ελέγχους και έκριναν πως οι γονείς του πιτσιρικά δεν μπορούν να συνεχίσουν να πουλούν τα προϊόντα τους.

Προφανώς όμως λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο. Ο μικρός έγινε έξαλλος, άρπαξε έναν μεταλλικό σωλήνα και άρχισε να τον κουνάει απειλητικά κατά τον επιθεωρητών ενώ όπως θα δείτε όχι μόνο φωνάζει, σε πολύ απειλητικό τόνο αλλά ακόμη και η στάση του κορμιού του δείχνει πως είναι...αμετακίνητος.

Οι επιθεωρητές αρχικά δεν τολμούν να τον πλησιάσουν. Κάποια στιγμή ένας εξ αυτών προσπαθεί να τον ηρεμήσει και το πιάνει για να τον βάλει να κάτσει σε έναν καναπέ. Αν και αρχικά ο μικρός φαίνεται να συναινεί, αλλάζει γνώμη και περνά ξανά στην επίθεση με τους επιθεωρητές να απομακρύνονται και να συνεχίζουν να παρακολουθούν την...έκρηξη οργής του από μακριά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ