Μπουμπούκος 4 μηνών σχεδόν τυφλός βλέπει για πρώτη φορά τη μαμά του - Ο γλυκούλης έγινε viral

Συγκίνηση προκαλεί σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου, το βίντεο το οποίο εμφανίζει ένα μωρό 4 μηνών να βλέπει για πρώτη φορά τη μητέρα του με τη βοήθεια ειδικών γυαλιών.

Ο μικρός Leopold Wilbur Reppond, γνωστός ως Λέο γεννήθηκε με μια σπάνια ασθένεια. Ονομάζεται «oculocutaneous albinism» και δημιουργεί πρόβλημα στα μαλλιά, στο δέρμα και στα μάτια, σε τόσο μεγάλο βαθμό μάλιστα όπου το μωρό δεν έχει καθόλου καθαρή όραση.

Στατιστικά, η ασθένεια αυτή προσβάλει ένα παιδί ανά 20.000 γέννες και οι γονείς του Λέο, έψαξαν κάθε πιθανή λύση ώστε το μωρό τους να μπορέσει να ζήσει όσο πιο φυσιολογικά γίνεται.

Ο 39χρονος Ντέιβιντ και η 35χρονη Εριν, μετακόμισαν στο Σιάτλ προκειμένου να έχουν τη βοήθεια των δικών τους ανθρώπων στην ιδιαίτερη καθημερινότητα με τον Λέο και εκεί ανακάλυψαν έναν γιατρό, ο οποίος δοκιμαστικά επιχειρούσε να δώσει λύση στα προβλήματα όρασης που προκαλούσε αυτή η ασθένεια.

Τελικά, ο μικρός Λέο κατάφερε τέσσερις μήνες μετά τη γέννησή του να αντικρίσει για πρώτη φορά τη μητέρα του και οι γονείς τράβηξαν σε βίντεο την αντίδρασή του, ξεσπώντας σε κλάματα όπως παραδέχθηκαν και οι ίδιοι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ