"Η ζωή μου εδώ και 10 χρόνια κυλά μέσα στο ψέμα- Όλοι μου οι συγγενείς πιστεύουν πως ακόμα..."

Ερώτηση στον ειδικό: "Η ζωή μου τα τελευταία 12 χρόνια είναι εφιαλτική. Ο λόγος ότι -λόγω αδυναμίας- δεν μπόρεσα να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα που ήρθε σαν καταιγίδα στη ζωή μου.

Από νωρίς, σχεδόν στα 18, συνάντησα τον έρωτα της ζωής μου, τον Π. Μετά την πρώτη περίοδο της σχέσης, καταλάβαμε ότι η ζωή μας οδηγούνταν σε κάτι πιο σοβαρό. Ήμουν 20 χρονών όταν παντρευτήκαμε. Η αγάπη μας ήταν μεγάλη και βαθιά.

 

Η οικογένειά του, οι δύο ηλικιωμένοι γονείς του έγιναν και δική μου οικογένεια, τους αγάπησα και τους φρόντισα μέχρι το τέλος της ζωής τους. Ζούσαμε ευτυχισμένοι, αλλά δυστυχώς υπήρχε ένα αγκάθι στη ζωή μας. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε παιδιά. Προσπαθήσαμε ξανά και ξανά. Δυστυχώς. Η επιθυμία μας ποτέ δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς την ολοκλήρωση. Προφανώς αυτό ήταν καταλυτικό για την πορεία της σχέσης μας, η οποία έπειτα από 10 χρόνια γάμου, όπως ήταν αναμενόμενο, τερματίστηκε.

 

Ίσως από αυτό το σημείο και μετά αρχίζει ο μεγαλύτερος Γολγοθάς για μένα, αφού, λόγω αδυναμίας και ντροπής, δεν μίλησα ποτέ στο οικογενειακό και φιλικό μου περιβάλλον για τη λήξη αυτού του γάμου. Ακόμη και οι γονείς μου πιστεύουν πως είμαι παντρεμένη.

 

Εγώ βέβαια, αναγκάζομαι να κατασκευάζω διαρκώς διάφορες ιστορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Π. λείπει για μεγάλα διαστήματα σε επαγγελματικά ταξίδια. Κανείς από τους συγγενείς μου δεν τον έχει δει τα τελευταία χρόνια, για το λόγο αυτό κι εγώ έχω κατά πολύ αραιώσει τις επαφές. Οδηγήθηκα μόνη μου σε ένα τέλμα. Ζω μια διπλή ζωή και όλο αυτό γίνεται όλο και πιο εφιαλτικό.

Θα ήθελα να μου πείτε πώς μπορώ αυτή τη στιγμή να βγω να πω την αλήθεια χωρίς να δημιουργήσω πάταγο.

 

Δείτε όλη τη συνέχεια εδώ - infokids.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ