Story of the day: Η 42χρονη Αμίνα ερωτεύτηκε & παντρεύτηκε τον... δότη σπέρματος του παιδιού της

Η 42χρονη γυναίκα αισθάνθηκε πως είχε μια τελευταία ευκαιρία να αποκτήσει ένα υγιές παιδί με έναν ανώνυμο δότη, έπειτα από δύο ατυχείς εγκυμοσύνες...

Ύστερα από αρκετή σκέψη, η Αμίνα Χαρτ επέλεξε τον αγρότη Σκοτ Αντερσον.

Απέκτησε έτσι ένα χαριτωμένο κοριτσάκι, την Λέιλα και όταν το παιδί έγινε 2 ετών, η Χατ ένοιωσε περιέργεια να γνωρίσει την ταυτότητα του άγνωστου δότη. Εκανε έτσι μια τυπική αίτηση για να γνωρίσει τον άνδρα, ο οποίος είχε δύο διαζύγια και 4 παιδιά από τους γάμους του. «Τον γνώρισα και τον αγάπησα αμέσως, το ίδιο κι εκείνος. Δεν θέλω να πω περισσότερα» δήλωσε.

Παντρεύτηκαν και δύο χρόνια αργότερα ομολογούν ότι κοιτάζουν ακόμη ο ένας τον άλλο και λένε ότι γνωρίστηκαν δια μέσου του παιδιού που απέκτησαν. Η Αμίνα έγραψε ένα βιβλίο από την περιπέτειά της με τίτλο «Πώς γνώρισα τον πατέρα σου» το οποίο θα γυριστεί ταινία.

Στο βιβλίο η Αμίνα περιγράφει πώς έχασε τους δυό γιούς της που γεννήθηκαν με μια σπάνια μορφή μυοπάθειας. Ο Μάρλον έζησε 14 εβδομάδες και ο Λουί έζησε 14 μήνες

«Πιστεύω ότι δεν πρέπει να βάζουμε τη ζωή μας σε κουτάκια και να την αφήνουμε πίσω μας, γι'αυτό έγραψα αυτό το βιβλίο», λέει η Αμίνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ