Ασπιώτης, Γώγουλος, Πανταζάρας & Παπαγεωργίου: Οι 4 υποψήφιοι για το Βραβείο καλύτερης ερμηνείας νέου ηθοποιού ''Χορν''

Ανακοινώθηκαν οι τέσσερις υποψήφιοι ηθοποιοί που διεκδικούν τη Δευτέρα 7 Μαρτίου στο Θέατρο «Δημήτρης Χορν» το βραβείο για τις παραστάσεις που συμμετείχαν τη θεατρική περίοδο Φθινόπωρο 2014 - Καλοκαίρι 2015.

Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης για το ρόλο του Frank 'n' Furter στο «Rocky Horror Show» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου (Rex).

Ο Κωνσταντίνος Γώγουλος για τους ρόλους του Φρανκ Χάντερ στην «Εκδοχή του Μπράουνινγκ» του Τέρενς Ράττιγκαν και του Τζιμ Ο΄Κόνορ στον «Γυάλινο Κόσμο» του Τεννεσσή Ουίλλιαμς σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη (Εμπορικόν).

Ο Αργύρης Πανταζάρας για τον μονόλογο «ΑΩ» σε διασκευή και σκηνοθεσία δική του (Θέατρο της Οδού Κυκλάδων - Λευτέρης Βογιατζής) και για το ρόλο του Τρελού στο έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Βασιλιάς Ληρ», σε σκηνοθεσία Τομάζ Παντούρ (Πειραιώς 260)

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου για το ρόλο του Babe (Μπέμπης) στο έργο του Τζεζ Μπάτεργουορθ «Mojo», σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου (Πόρτα). Το χρυσό σταυρό του Δημήτρη Χορν στον φετινό νικητή θα παραδώσει ο Μιχάλης Σαράντης, νικητής του βραβείου Χορν 2015.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ