Τραγικός θάνατος μοντέλου: Η αδερφή της την μαχαίρωσε 140 φορές - Της έβγαλε τα μάτια και τ΄αυτιά

Ούτε στην πιο σπλάτερ ταινία δεν θα μπορούσε κανείς να δει αυτό που συνέβη στο St Petersburg της Ρωσίας, όταν μια 19χρονη γυναίκα, μαχαίρωσε 140 φορές την ανήλικη αδερφή της, προκαλώντας της τραγικό και μαρτυρικό θάνατο.

Tο άψυχο σώμα της 17χρονης Στεφανία Ντουμπροβίνα βρέθηκε κατακρεουργημένο στο διαμέρισμα ενός 42χρονου αγνώστων λοιπών στοιχείων άνδρα, με τις αρχές να αναζητούν την 19χρονη Ελιζαβέτα Ντουμπροβίνα (αδερφή του νεαρού μοντέλου) ως βασική ύποπτη για την δολοφονία αλλά και για περιύβριση νεκρού.

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως είναι ανατριχιαστικές, καθώς οι Αρχές βρήκαν το πτώμα της 17χρονης κατακρεουργημένο από τις μαχαιριές. Όπως ανέφερε αστυνομική πηγή, η 19χρονη Ελιζαβέτα είχε βγάλει τα μάτια της αδερφής της και της είχε κόψει τα αυτιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η νεαρή Στεφανία εργαζόταν ως μοντέλο και προσπαθούσε να κάνει τα πρώτα της βήματα στην πασαρέλα, έχοντας στο ενεργητικό της κάποιες γυμνές φωτογραφίσεις.

Το μοιραίο βράδυ, πήγε στο σπίτι του 42χρονου άνδρα με τον οποίο λέγεται πως είχαν ρομαντικές σχέσεις και την βοηθούσε με την καριέρα της. Κάποια στιγμή, στην παρέα τους μπήκε και η 19χρονη δολοφόνος. Οι τρεις τους έκαναν ένα μεγάλο «πάρτι» και με το που τελείωσε το αλκοόλ (κάπου στα μεσάνυχτα) ο 42χρονος βγήκε για να πάει να προμηθευτεί κι άλλα μπουκάλια.

Την ώρα λοιπόν που έλειπε, όπως αναφέρει η Dailymail, η Ελιζαβέτα βρήκε την ευκαιρία, άρπαξε το μαχαίρι και κατακρεούργησε την 17χρονη Στεφανία. Φίλοι της 19χρονης ανέφεραν μετά το άγριο φονικό πως «πάντα ήταν λίγο τρελή» και πως είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική στο παρελθόν.

Μάλιστα πρόσθεσαν πως η 19χρονη ζήλευε παθολογικά την 17χρονη αδερφή της και προσπαθούσε να της μοιάσει

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ