Πόλεμος στο Χόλιγουντ: Kylie Jenner και Kylie Minogue σφάζονται για... τα copyrights του ονόματος τους

H αυστραλή τραγουδίστρια Κάιλι Μινόγκ αντεπετέθηκε, κάνοντας λόγο για τη δική της μακρά καριέρα στο τραγούδι, όταν η νεαρή στάρλετ των τηλε-ριάλιτι Κάιλι Τζένερ θέλησε να κατοχυρώσει ως σήμα το όνομά της στις ΗΠΑ.

Αρκετά πριν γεννηθεί η μικρή Τζένερ, η Κάιλι είχε γνωρίσει ήδη μεγάλη επιτυχία.

Η μικρότερη της οικογένειας Καρντάσιαν είχε ζητήσει όμως από τον Αύγουστο του 2015 από την επιτροπή σημάτων να κατοχυρώσει το όνομά της με κεφαλαία «KYLIE» ώστε να το χρησιμοποιεί στις διαφημιστικές της δραστηριότητες.

Εκπρόσωποι και δικηγόροι της Κάιλι Μινόγκ κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Τζένερ. Σε ανακοίνωση τους, μάλιστα, αναφέρουν ότι η αυστραλή τραγουδίστρια είχε ήδη κατοχυρώσει το 1996, στις απαρχές του ίντερνετ, το όνομά της στην τοποθεσία "www.kylie.com".

Εξάλλου, όπως αναφέρουν οι δικηγόροι της Μινόνγκ, η έκφραση «Το φαινόμενο Κάιλι» είχε εξαπλωθεί στην λαϊκή γλώσσα ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του 2000, όταν η τραγουδίστρια, η οποία έπασχε τότε από καρκίνο του στήθους είχε δηλώσει δημόσια την ασθένειά της καλώντας τις γυναίκες να υποβάλλονται σε εξετάσεις. Και αναφέρει η ανακοίνωση των δικηγόρων της Μινόνγκ:

«Η δεσποινίς Τζένερ είναι μια προσωπικότητα των ριάλιτι δεύτερης σειράς η οποία έγινε γνωστή εμφανιζόμενη στο πλευρό των ετεροθαλών αδελφών της Κιμ, Κλόε και Κόρτνει». Στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν, οι δικηγόροι της 49χρονης Μινόνγκ αναφέρουν ότι η φίρμα «KYLIE» θα μπορούσε να αποφέρει ζημία στην αυστραλή τραγουδίστρια η οποία εμπορεύεται ήδη πολλά προϊόντα, όπως αρώματα, κοσμήματα, μουσική με το όνομα «Kylie».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ