Δυστύχημα Παντελίδη: Εξιτήριο παίρνει η Φρόσω Κυριακού - Συνεχίζει τη μάχη η Μίνα Αρναούτη

Εντός της ημέρας αναμένεται να πάρει εξιτήριο η 21χρονη Φρόσω Κυριακού, συνοδηγός του Παντελή Παντελίδη στο μοιραίο τροχαίο. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση των θεράποντων ιατρών του Ευαγγελισμού, η επέμβαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (23/2) για την αποκατάσταση των τραυμάτων που έφερε η Κυριακού σε χέρι και ώμο ήταν επιτυχής και δεν παρουσιάστηκαν επιπλοκές.

 

Βεβαίως η 21χρονη παραμένει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό» σε κατάσταση σοκ και γι αυτό το λόγο μέχρι τώρα δεν έχει ρίξει φως με την κατάθεσή της.

Την ίδια στιγμή η 30χρονη Μίνα Αρναούτη συνεχίζει να δίνει μάχη στην εντατική του «Ευαγγελισμού» με τους γιατρούς να κάνουν προσπάθειες να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της, αντιμετωπίζοντας τις επιπλοκές που παρουσίασε τα προηγούμενα 24ωρα.

 

Η αποκατάσταση του θωρακικού κλωβού θεωρείται βαρύ χειρουργείο το οποίο σε κάθε περίπτωση συνεπάγεται νοσηλεία σε ΜΕΘ μετά την ολοκλήρωσή του. Στην περίπτωση δε της 30χρονης οι γιατροί ήταν ακόμη πιο επιφυλακτικοί με δεδομένο τον βαρύ τραυματισμό στον πνεύμονα της ασθενούς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ