Σούζαν Σάραντον: Δεν ψηφίζω με το αιδ...ο μου είπε η διάσημη ηθοποιός που δεν χωνεύει την Χίλαρι

Η Σάραντον έχει εμφανιστεί σε διάφορες προεκλογικές συγκεντρώσεις του 74χρονου Σάντερς, αυτή τη φορά όμως έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως το φύλο της δεν είναι αυτό που θα καθορίσει την επιλογή του υποψηφίου που θα στηρίξει για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

 «Δεν ψηφίζω με τον... κόλπο μου», δήλωσε η Σάραντον αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά πως δεν μασάει τα λόγια της.  Η Σάραντον είχε βρεθεί στη Λέσβο στο πλευρό των προσφύγων και από εκεί άσκησε δριμύτατη κριτική στην Ευρώπη για την πολιτική που ακολουθεί για την προσφυγική κρίση. 

Αυτή τη φορά, όμως, η Αμερικανίδα ηθοποιός τα «έβαλε» με την πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας και υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών. Η Σάραντον εκτόξευσε πυρά κατά της Χίλαρι λέγοντας χαρακτηριστικά πως, το διάστημα που διετέλεσε υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ την απογοήτευσε κι ότι η απόφασή της να εγκρίνει τον πόλεμο στο Ιράκ ήταν λάθος, μία καταστροφή.   

«Η Χίλαρι Κλίντον με απογοήτευσε»,  δήλωσε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός χαρακτηρίζοντας λάθος την απόφασή της να εγκρίνει τον πόλεμο στο Ιράκ. «Ήταν μία καταστροφή» κατέληξε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ