Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Νέα φρικαλεότητα ISIS: Αποκεφάλισαν 15χρονο επειδή άκουγε ποπ μουσική στον δρόμο

Τέλος φαίνεται πως δεν έχουν οι φρικαλεότητες των τζιχαντιστών. Βάσει Σαρίας, όπως την ερμηνεύουν, αποκεφάλισαν ένα 15χρονο παιδί επειδή...

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους συνέλαβαν και αποκεφάλισαν τον νεαρό Ayham Hussein, επειδή άκουγε ποπ μουσική με το φορητό cd player που είχε στην κατοχή του. Η σύλληψη και η εκτέλεση του, έγινε στο δυτικό τμήμα της Μοσούλης του Ιράκ, που ελέγχεται από το IK.

Κουρδικά μέσα ενημέρωσης αλλά και η Jerusalem Post, αναφέρουν πως ο 15χρονος δικάστηκε βάσει Σαρίας και σύμφωνα με την ερμηνεία που δίνεται από τους τζιχαντιστές, απαγορεύεται η ακρόαση "δυτικής pop μουσικής", κάτι που οδήγησε στην απόφαση για την εκτέλεση του Ayham Hussein. Όταν συνελήφθη το παιδί, ήταν μαζί με τον πατέρα του σε υπαίθριο παζάρι.

Πριν δικαστεί, υπέστη βασανισμό και ξυλοδαρμό. Ο αποκεφαλισμός του έγινε στη μέση πλατείας, προς παραδειγματισμό των θεατών. Τα κουρδικά μέσα ενημέρωσης που επικαλείται η Jerusalem Post, αναφέρουν πάντως πως η εκτέλεση εξαγρίωσε μέρος των κατοίκων της συνοικίας που ζούσε ο 15χρονος, οι οποίοι πραγματοποίησαν πορεία συμπαράστασης μέχρι την οικία που ζουν οι οικείοι του.

Το πρακτορείο aranews.net, αναφέρει πως πρόκειται για την πρώτη εκτέλεση που λαμβάνει χώρα, για λόγους ακρόασης "δυτικής μουσικής". Πηγές που επικαλείται το εν λόγω πρακτορείο, ανέφεραν πως η Σαρία δεν απαγορεύει την ακρόαση συγκεκριμένων ειδών μουσικής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ