Χαμός στο διαδίκτυο με άνδρα security στον ΗΣΑΠ που έδιωχνε από βαγόνι μετανάστη λόγω αποσκευής – Η κυρία που τον στήριξε

Αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει βίντεο, το οποίο τραβήχθηκε από επιβάτιδα μέσα σε άδειο συρμό του ΗΣΑΠ, στον σταθμό της Κηφισιάς και δείχνει έναν υπάλληλο security να απαιτεί από Αφρικανό μετανάστη να μεταφέρει την αποσκευή του στο τελευταίο βαγόνι.

Ο μετανάστης αρνείτο να αποχωρήσει, με αποτέλεσμα ο υπάλληλος να επιμένει σε έντονο ύφος και να σπρώχνει την αποσκευή. Τελικά, η επιβάτιδα που τραβούσε το βίντεο παρενέβη, λέγοντας πως η αποσκευή είναι δική της και καλώντας τον αν θέλει να φωνάξει την αστυνομία.

 

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ καταδίκασε τη συμπεριφορά του υπαλλήλου security, χαρακτηρίζοντάς την απαράδεκτη, και ζήτησε την άμεση απομάκρυνσή της από το δίκτυό της.

Ακόμη κινεί τη διαδικασία ενεργοποίησης των ρητρών που προβλέπονται στη σύμβαση με την εταιρεία security JCB -στην οποία εργάζεται- και αφορούν την ενδεχόμενη πρόκληση ζημίας των «Σταθερών Συγκοινωνιών» εξ αιτίας της αντισυμβατικής συμπεριφοράς της.  

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ