Στο ακριβότερο show του κόσμου ο Kanye West με σύσσωμη την Άγια Οικογένεια Καρντάσιαν, νέα ρούχα & η Νέα Υόρκη στο πόδι!

20 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούσαν σε livestream και 20.000 εκλεκτοί καλεσμένοι ήταν στριμωγμένοι στο Madison Square Garden, για να δουν από κοντά το σόου εκατομμυρίων που έστησε ο Kanye West χθες το βράδυ στη Νέα Υόρκη.

 Tα εισιτήρια για το event κόστιζαν από 50 έως 135 δολάρια, αλλά είχαν όλα εξαντληθεί σε λίγες ώρες και υπήρχαν μόνο μερικά που διακινούνταν στη μαύρη αγορά για 600 και 700 δολάρια.  

Το πολυαναμενόμενο Yeezy Season 3 Live κατάφερε να επισκιάσει ακόμη και την εβδομάδα μόδας στο Μεγάλο Μήλο, έγινε top trending story στο αμερικανικό Twitter και σήμερα, οι φωτογραφίες, τα βίντεο και το παρασκήνιο είναι σε όλα τα μέσα.  

Το σόου περιελάμβανε επίδειξη μόδας με τη νέα συλλογή του Kanye για την Αdidas, αλλά και πρεμιέρα για το νέο του δίσκο The Life of Pablo.   Η παραγωγή ήταν απλά πρωτοφανής.Το event ήταν άψογα προετοιμασμένο και όλοι κάνουν λόγο για ότι πιο φιλόδοξο έχει παρουσιαστεί εδώ και καιρό στο πάντρεμα μόδας και μουσικής.

Η σκηνή στο κέντρο ήταν καλυμμένη με ένα τεράστιο χρυσό κάλυμμα και όταν με μια ώρα καθυστέρηση ακούστηκαν οι πρώτοι στίχοι από το τραγούδι "Ultra Light Beams" το κάλυμμα ανυψώθηκε και από κάτω υπήρχαν παραταγμένα τα περίπου 100 μοντέλα της επίδειξης με τα ρούχα και τα παπούτσια της Yeezy.

Όλα τα μοντέλα παρέμεναν ακίνητα και σχεδόν ανέκφραστα και λίγο μετά, στην κεφαλή της επίδειξης εμφανίστηκε η Naomi Campbell, η έκπληξη της βραδιάς που απέσπασε το θερμό χειροκρότημα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ