Συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης ο 40χρονος διευθυντής των φυλακών Τρικάλων κατά την είσοδο του

Για κατοχή κοκαΐνης συνελήφθη αργά χθες το βράδυ ο Διευθυντής των Φυλακών Τρικάλων, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων στο πολυτελές όχημά το, έξω από την πύλη εισόδου του Σωφρονιστικού Καταστήματος.   

Όπως μεταδίδει το trikalanews.gr, ο έλεγχος αποκάλυψε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 0,7 γρ. η οποία κατασχέθηκε και ο 40χρονος συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκε αμέσως και το κινητό του τηλέφωνο.  

 

Ακολούθως, συνελήφθη και 34χρονος σε περιοχή των Τρικάλων ο οποίος φέρεται να σχετίζεται με την υπόθεση, ενώ θέμα χρόνου είναι να συλληφθεί και ο 39χρονος που προμήθευσε την κοκαΐνη και αναζητείται από την Αστυνομία.  

 

Το κτίριο των Φυλακών Τρικάλων, έχει «σφραγισθεί», έχει ενισχυθεί η εξωτερική φύλαξη του καθώς συνεχίζονται οι έλεγχοι στο εσωτερικό του. Στον έλεγχο του γραφείου του Διευθυντή των Φυλακών δεν βρέθηκε κάτι το επιλήψιμο ενώ ερευνούνται και άλλοι ιδιωτικοί του χώροι. Για την υπόθεση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ