Αποκάλυψη βόμβα Χ. Θεοχάρη: Ο Κορεάτης σύμβουλος θα πληρωθεί με 800.000€

Νέες αιχμές και ερωτηματικά για το ρόλο του Κορεάτη συμβούλου στο υπουργείο Οικονομικών Γκλεν Κιμ, ο οποίος υπηρετεί από την εποχή του Γ. Βαρουφάκη έως και σήμερα, άφησε ο Χάρης Θεοχάρης. 

"Τι κάνει ο κ. Κίμ για την ελληνική κυβέρνηση; Τον πληρώνουμε 800χιλ. για να δίνει πληροφορίες σε ξένα funds όπως μαθαίνουμε;", αναρωτήθηκε σε συνέντευξή του BHMA FM.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού σημείωσε ακόμη ότι "το πολιτικό σύστημα λειτουργεί ως καρκίνωμα στη χώρα:Γαλούχησε το λαό στο ότι υπάρχουν μαγικές λύσεις &συγκεντρώνει υπερεξουσίες. Υπάρχουν τέσσερις μεγάλες "άφωνες" ομάδες στη χώρα:άνεργοι, νέοι, αγέννητοι, μετανάστες. Σ'αυτούς στέλνει πάντα το λογαριασμό ο λαϊκισμός".  

Αναφερόμενος στην κινητικότητα που παρουσιάζει ο χώρος μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: "Είναι σημαντικό για τη χώρα να ενωθεί ο χώρος του Κέντρου. Το πολιτικό σύστημα χρειάζεται 3 πόλους για να είναι ευσταθές. Οι εκλογές δυνητικά μπορούν να δώσουν λύση αν οι άνθρωποι που θα τις κερδίσουν δεν έχουν πει ψέματα, όπως συμβαίνει τώρα. Η οικουμενική δε δίνει λύση. Ρίχνει το "μουτζούρη" σε τεχνοκράτες και δίνει ανάσα στο πολιτικό σύστημα να συνεχίσει ανενόχλητο".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ