Πλήθος επωνύμων στην επίσημη πρεμιέρα του "Ερωτόκριτου" στο Studio Μαυρομιχάλη - 2πλες προσκλήσεις από το Eirinika

Στείλτε mail στο eirinika.contest@gmail.com με το Ονοματεπώνυμο σας, έναν αριθμό επικοινωνίας και ένδειξη της συγκεκριμένης παράστασης για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις για την Τετάρτη 27/01 στις 21:00.

Καλλιτέχνες, από κάθε χώρο τίμησαν την επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Ερωτόκριτος, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο θέατρο Studio Μαυρομιχάλη.

Η εξαιρετική σκηνοθεσία του Μενέλαου Τζεβέλλα καθοδήγησε τους ηθοποιούς, με αποτέλεσμα εκείνοι να σε παρασύρουν στα συναισθήματα που κάθε ερωτευμένος/η βιώνει ανεξάρτητα από την εποχή και τις συνθήκες. Η Καίτη Φίνου στον ρόλο της παραμάνας, δικαίως απέσπασε το χειροκρότημα του κοινού. Μια ηθοποιός χαρακτηρισμένη από άλλους ρόλους – κυρίως του παρελθόντος – απέδειξε πως οι ταμπέλες δεν έχουν θέση στην τέχνη.

Η πρωτοεμφανιζόμενη Χριστίνα Γκιντώνη, ήταν εξαιρετική και η “κραυγή” που αναγκάστηκε να βγάλει για τις ανάγκες του ρόλου της, μόνο ως κραυγή αγωνίας για το μέλλον της δεν μπορεί να θεωρηθεί. Ο Στάθης Γκάτσης, στον ρόλο του Ερωτόκριτου, εκτός από τις ερμηνευτικές τους ικανότητες απέδειξε πως έχει και εξαιρετική φωνή, τις στιγμές που χρειάστηκε να τραγουδήσει. Ο Κωνσταντίνος Τζέμος, στον ρόλο του βασιλιά, λιτός αλλά ταυτόχρονα τόσο επιβλητικός, όσο απαιτούσε ο ρόλος του.Ο Κωνσταντίνος Τσιομίδης, στον ρόλο του αφηγητή, ήταν καταπληκτικός χωρίς υπερβολές “κρατούσε” το κοινό όταν στη σκηνή ήταν μόνο αυτός.

Ο Σταύρος Κανελλίδης, ο αδελφικός φίλος του Ερωτόκριτου, ήταν ένα γενναίο Κρητικόπουλο, που προσπαθούσε να συνετίσει τον φίλο και αδερφό του. Τέλος ο Γιάννης Παναγακόπουλος, με τη λύρα και τη φωνή του μας μάγεψε και μας ταξίδεψε στην υπέροχη Κρήτη. Πολυ καλλιτεχες τίμησαν την παρασταση με την παρουσία τους.

* Οι νικητές των διαγωνισμών μας θα ενημερώνονται εγκαίρως στο mail που δηλώνουν.

Studio Μαυρομιχάλη
Μαυρομιχάλη 134, Αθήνα 114 72- Τηλέφωνο 210.645 3330

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ