Οι πρώτες αλλαγές του Κυριάκου στη ΝΔ: Παπαθανάσης, Μπεκίρης, Λαζαρίδης σε θέσεις - κλειδί για το κόμμα

Τις τρεις πρώτες αλλαγές στη Συγγρού, που αφορούν στις θέσεις του διευθυντή του κόμματος, του διευθυντή του γραφείου του προέδρου και του διευθυντή του γραφείου τύπου ανακοίνωσε επίσημα ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

 

Νέος διευθυντής του κόμματος αναλαμβάνει ο μηχανολόγος μηχανικός, πρώην πρόεδρος της Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ) ΑΕ, Νίκος Παπαθανάσης, στη θέση του Κώστα Τσιμάρα.

Διευθυντής του γραφείου του προέδρου του κόμματος, ο πρώην υφυπουργός Μεταφορών στη δεύτερη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, πρώην βουλευτής Αχαΐας Μιχάλης Μπεκίρης

Την Πηνελόπη Γαβρά στη θέση του διευθυντή του γραφείου τύπου του κόμματος διαδέχεται ο δημοσιογράφος Μακάριος Λαζαρίδης.

το απόγευμα της Τρίτης, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης απέστειλε επίσης συλλυπητήρια επιστολή στον Τούρκο Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΑΚΡ κ. Ahmet Davutoglu, για το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη. Στην επιστολή του ο κ. Μητσοτάκης εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τα θύματα και την αμέριστη συμπαράστασή του στις οικογένειές τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ