Αυτός είναι ο 34χρονος συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του από την ΕΛ.ΑΣ

Ο 34χρονος Αλβανός, ο οποίος εξαφανίστηκε με τον 4χρονο γιο του αφού προηγουμένως φέρεται ότι σκότωσε την 41 ετών εν διαστάσει σύζυγό του, παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή άφαντος.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου, δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκιδικής, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 34χρονου ο οποίος αναζητείται ως ο δράστης της ανθρωποκτονίας.

Πρόκειται για τον LESI James του Frrok και της Pashe, υπηκόου Αλβανίας, γεννηθέντος 22-02-1982, κάτοικος Ορμύλιας Χαλκιδικής.

   
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, πραγματοποιείται προκειμένου να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψή του. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την αστυνομία, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21610, 23710-21621, 23710-21642, 23710-21668 του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν τον 34χρονο άντρα και το 4χρονο παιδί ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί. Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί έχουν μοιράσει φωτογραφίες του στα σύνορα καθώς φοβούνται ότι θα προσπαθήσει να περάσει με τον ανήλικο γιο του στην Αλβανία.

Ο 34χρονος Αλβανός εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση της πρώην συζύγου του. Μετά τη γνωριμία τους ερωτεύτηκαν και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, αποκτώντας δύο παιδιά ηλικίας 4 και 6 ετών σήμερα. Τα «σύννεφα» στη σχέση τους όμως δεν άργησαν να έρθουν και λίγους μήνες πριν, η 41χρονη γυναίκα αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους από τον σύζυγό της και να τον απομακρύνει από την οικογενειακή της επιχείρηση. 

Αυτή της η  απόφαση όμως έμελλε να της κοστίσει την ίδια της τη ζωή αφού ο 34χρονος θολωμένος από τον χωρισμό τους σκότωσε με έξι μαχαιριές την μητέρα των παιδιών του. Να σημειωθεί πως ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές καθώς έχει βεβαρυμένο ποινικό μητρώο με υποθέσεις για ναρκωτικά και οπλοκατοχή.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ