Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ο ορθόδοξος ιερέας πατήρ Φώτιος που κέρδισε το ρωσικό «The Voice»!

Έστειλε στα… ουράνια τους κριτές με τη φωνή του – «Ξέρω ότι ολόκληρο το μοναστήρι με στηρίζει», δήλωσε ο 30χρονος Φώτιος Μοχάλωβ

Μετά την νίκη της μοναχής Κριστίνα στο ιταλικό The Voice ήρθε η σειρά του ιερομόναχου Φωτίου να κερδίσει την πρώτη θέση στη ρωσική εκδοχή του τηλεοπτικού διαγωνισμού τραγουδιού.

Όταν τον περασμένο Σεπτέμβριο ξεκινούσε η καινούρια σεζόν του επιτυχημένου παιχνιδιού, εμφανίστηκε ο ιερομόναχος Φώτιος Μοχάλωβ κοινό και κριτές εξεπλάγησαν στη θέα του 30χρονου.

Ωστόσο, ο νεαρός μοναχός κατάφερε τελικά να μαγέψει τους τηλεθεατές και την κριτική επιτροπή με τη φωνή του, με αποτέλεσμα να φτάσει στην κορυφή, αποσπώντας το βραβείο της εκπομπής.

Ο ιερομόναχος στον τελικό του παιχνιδιού έστειλε στα… ουράνια τους κριτές με την επιλογή τριών τραγουδιών, ανάμεσα στα οποία δύο στα ιταλικά και ένα στα ρωσικά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο 30χρονος δήλωσε ότι ήθελε να εμφανιστεί στο κοινό για να τραγουδήσει, παρότι είναι ήδη ιερομόναχος.

«Ξέρω ότι ολόκληρο το μοναστήρι με στηρίζει, επομένως όλοι με βλέπουν και ψηφίζουν για εμένα, ακόμα και ο εξομολογητής μου», πρόσθεσε ο 30χρονος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 


2nd family summit