Χριστούγεννα στην Αθήνα με 11 γιορτινές ιδέες low budget ή εντελώς δωρεάν! Enjoy 

Αχνιστά καφεδάκια το απόγευμα, πάρτι με χορό μέχρι πρωίας το βράδυ. Ξεναγήσεις στην πόλη και μουσικές στους δρόμους το πρωί, 80s νοσταλγία το απόγευμα.

 Λαχταριστά γιορτινά πρωινά και multi-culti live. Απ’ όλα έχει η χριστουγεννιάτικη Αθήνα, που υπόσχεται να μη μας αφήσει να κάτσουμε σπίτι στιγμή. Διαλέξαμε μόνο τα καλύτερα απ’ όσα καταπληκτικά θα γίνουν. 

της Ηρώς Κουνάδη

Χριστούγεννα χωρίς budget

Σας βρήκαν οι γιορτές χωρίς ευρώ στην τσέπη; Κανένα πρόβλημα! Οι δήμοι, τα μουσεία και άλλοι υπέροχοι άνθρωποι στην πόλη φροντίζουν να σας βάλουν σε πνεύμα γιορτινό, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε τίποτα. Συναυλίες, θεατρικά δρώμενα, πάρτι, χορός και θέατρο έχουν την τιμητική τους σε κάθε δρόμο και πλατεία της πόλης. Αναλυτικά, όσα δωρεάν θα συμβούν αυτές τις μέρες στην Αθήνα τα έχουμε συγκεντρώσει εδώ. 

Ο υπέροχος Γλάρος Ιωνάθαν με ελεύθερη είσοδο

Και για όσους δεν χόρτασαν δωρεάν γιορτές, έχουμε κι αυτό το καταπληκτικό νέο: Ο Πάρις Μέξης σκηνοθετεί ένα από τα πιο αγαπημένα έργα των παιδικών μας χρόνων στη Στέγη, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 18.00. Κρατήσεις πραγματοποιούνται στο τηλέφωνο 213 017 8002 και στο e-mail education@sgt.gr

Τρία σούπερ πάρτι για τους νοσταλγούς των 80s

Από τη μία, ο Κώστας Μπίγαλης και η Πωλίνα παίρνουν τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο και ξεκινούν για Τρέλες στις Σεϋχέλλες από τη σκηνή του Κυττάρου (στις 25 και 26 Δεκεμβρίου, από τις 22.00 και μετά, με είσοδο 10€). Από την άλλη, ο Πασχάλης θυμάται τους Olympians, τα 70s και τα 80s στο Mike’s Irish Bar (στις 24 Δεκεμβρίου, 40€ το άτομο με εορταστικό δείπνο σε μπουφέ και ένα ποτήρι σαμπάνια). Και τέλος, ο ένας και μοναδικός Toni Sfinos περιμένει μάγκες και τσικάκια να φιληθούν κάτω από το γκι, στο Gazi Music Hall (στις 26 Δεκεμβρίου, 15€ είσοδος με ποτό).

Το πρωινό των Χριστουγέννων

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, το ξενοδοχείο Metropolitan στήνει στο εστιατόριό του, Le Trocadero έναν πλούσιο εορταστικό μπουφέ και περιμένει να μας κακομάθει (και πιθανότατα να μας χορτάσει για ολόκληρη τη μέρα) με γλυκές και αλμυρές λιχουδιές. Ο μπουφές στήνεται από τις 7.00 έως τις 11.00 και κοστίζει 32€ το άτομο.

Πάρτι εν Λευκώ στην Αθηναΐδα

Οι παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού Εν Λευκώ αναλαμβάνουν τα decks της Αθηναΐδας, και προσκαλούν τον Ιταλο-Βέλγο DJ Vito De Luca, a.k.a. Aeroplane, να τους συνοδεύσει. Οι Νίκος Δρογώσης, Kafka, Λατέρνατιβ, Γιώργος Μπακαλάκος, Εύα Μπουντούρη, Μανώλης Οικονόμου, Σπύρος Παγιατάκης και Σάκης Τσιτομενέας διαλέγουν μουσικές κι εμείς χορεύουμε σε ένα πάρτι μέχρι πρωίας, που θα ξεκινήσει στις 22.00. Η είσοδος κοστίζει 15€ με ποτό.

Δείτε όλη τη συνέχεια εδώ - in2life.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ