Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!Μωρό πινόκιο: Η μύτη του μεγαλώνει σαν μπάλα του γκόλφ λόγω σπάνιας πάθησης  

Ο μικρούλης γεννήθηκε με μία εξαιρετικά σπάνια πάθηση, όπως αναφέρει η Daily Mail, με αποτέλεσμα μέσα στους 21 μήνες ζωής του να έχει υποβληθεί σε πολυάριθμες και επίπονες επεμβάσεις για να μπορέσει να αναπνεύσει και να κλείσει η ουλή στο κρανίο του.

Η μητέρα του, Εϊμι, αναφέρει πως ο γιος της έχει βομβαρδιστεί με σκληρά σχόλια από αγνώστους, με κάποιους να λένε πως «δεν θα έπρεπε ποτέ να γεννηθεί», ενώ άλλοι τον αποκαλούν «άσχημο».

«Είναι σπαρακτικό», λέει η 22χρονη μητέρα και προσθέτει: «Για μένα ο Ολι είναι τέλειος. Είναι ο μικρός μου ''πραγματικός Πινόκιο'' και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανη γι' αυτόν».

Κατά την 20ή εβδομάδα κύησης οι ιατροί διαπίστωσαν πως ένας μαλακός ιστός αναπτύσσεται στο πρόσωπο του μικρούλη, με την Εϊμι να σοκάρεται όταν τον αντίκρισε μετά τη γέννα.

«Οταν μου έδωσαν να τον κρατήσω ήμουν έκπληκτη, που σχεδόν δεν μπορούσα να μιλήσω», δηλώνει.

«Ηταν τόσο μικρός, αλλά υπήρχε μια τεράστια ''μπάλα του γκολφ'' στη μύτη του. Στην αρχή δεν ήξερα πώς θα το αντιμετωπίσω, αλλά γνώριζα πως τον αγαπάω ανεξάρτητα από αυτό», συμπλήρωσε.

Γι' αυτό που ανησυχεί η νεαρή μητέρα είναι για το πως τα άλλα παιδιά θα αντιμετωπίσουν τον Ολι, καθώς δεν θέλει ο γιος της να πέσει θύμα ενδοσχολικής βίας. Οπως τόνισε, η εκπαίδευση από το σπίτι είναι το «κλειδί» για να μη γίνει κάτι τέτοιο.

Ο μικρούλης θα χρειαστεί και άλλες επεμβάσεις στο μέλλον, με τους ιατρούς να περιμένουν τον τρόπο ανάπτυξης του κρανίου του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ