Σε εφιάλτη κατέληξε η βόλτα μιας 15χρονης: 42χρονος την κρατούσε φυλακισμένη & την βίαζε

Η Αλέξις Μποροβόγιακ, είπε στους γονείς της ότι θα βγάλει βόλτα τον σκύλο της και δεν ξαναγύρισε ποτέ...
 

Μετά από πολλές μέρες τρομερής αγωνίας… εντοπίστηκε σε κακό χάλι και πολύ φοβισμένη σε σπίτι στο Μιζούρι. Με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε στους αστυνομικούς αλλά και την οικογένεια της, την φρίκη που έζησε, στα χέρια του 41χρονου Κρις Σκρόεντερ.

Ο αδίστακτος άντρας την απήγαγε και την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι του για 23 μέρες. Την βίαζε καθημερινά, της φερόταν άσχημα, της έδινε εντολές και την έβριζε λέγοντας της πως είναι χοντρή και πρέπει να χάσει κιλά για να «φτιάξει» εμφανισιακά. 

Την ανάγκαζε να καθαρίζει το σπίτι και της έσπασε το κινητό της. Το κοριτσάκι τον παρακαλούσε να την αφήσει ήσυχη αλλά εκείνος δεν έκανε πίσω!  Σκέφτηκε, όπως είπε, πολλές φορές να το «σκάσει» αλλά φοβόταν γιατί το σπίτι ήταν γεμάτο από όπλα.

Τελικά, οι Αρχές κατάφεραν να την εντοπίσουν, να την σώσουν και να συλλάβουν τον άντρα με τις αρρωστημένες ορέξεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι κάτοικοι της περιοχής ευαισθητοποιήθηκαν μόλις έγινε γνωστή η εξαφάνιση της, ανάμεσα τους και ο πασίγνωστος ηθοποιός Νίκολας Κέιτζ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ