Γυναίκα "εθισμένη" παίρνει μέρος σε 400 διαγωνισμούς την ημέρα - Έχει κερδίσει δώρα αξίας 35.000 λιρών

Μανία με τους διαγωνισμούς φαίνεται πως έχει μια γυναίκα από τη Βρετανία, η οποία καθημερινά συμμετέχει σε 400 διαφορετικούς, όπως λέει, για να κερδίσει από απλά δώρα μέχρι και ταξίδια.

Η 30χρονη Leanne Kendrick από το Lancashire έχει κερδίσει μέσα σε ένα χρόνο δώρα συνολικής αξίας 35.000 λιρών, καθώς ξοδεύει καθημερινά αρκετές ώρες στο διαδίκτυο για να ψάχνει νέους διαγωνισμούς και να συμμετέχει ελπίζοντας να κερδίσει κάποιο δώρο.

Μέχρι σήμερα έχει κερδίσει δεκάδες δώρα, από iPad μέχρι κινητά τηλέφωνα, γεύματα σε εστιατόρια και οικιακό εξοπλισμό. Όπως αναφέρει η ίδια στη Dailymail, το καλύτερο δώρο που έχει κερδίσει είναι μια θέση στα VIP για να παρακολουθήσει με τον 11χρονο γιο της την αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα, την Τσέλσι, σε ένα σημαντικό αγώνα. Η μεγάλη της επιθυμία όμως είναι να κερδίσει ένα πακέτο οικογενειακών διακοπών στο εξωτερικό.

«Είχα κάνει ένα κλικ μόνο και κέρδισα έναν καναπέ τόσο εύκολα», σχολιάζει η Leanne  στη Daily Mail. «Έχω τόσο μεγάλη οικογένεια ώστε ακόμη και κάτι να μην αρέσει σε μένα, όλο και σε κάποιον θα είναι χρήσιμο». Πρόσφατα μάλιστα η γυναίκα δώρισε σε ένα νοσοκομείο, που νοσηλεύτηκε ο γιος της, διάφορα από τα αντικείμενα που κέρδισε. Πολλοί κατά καιρούς όπως λέει την έχουν κατηγορήσει ότι δεν κερδίζει τα δώρα με τρόπο δίκαιο, αλλά όπως λέει δεν την απασχολούν τα σχόλια καθώς εκείνη ξοδεύει πολλές ώρες την ημέρα για να βρει τους διαγωνισμούς και να λάβει μέρος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ