Κατάθεση φίλου του Παύλου Φύσσα: "Έκαναν σαν ζώα, σαν κτήνη" - Νέο ξέσπασμα της μητέρας: "Προσβάλλεις το παιδί μου"

Στις συνθήκες της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα περιστρέφεται και σήμερα η ακροαματική διαδικασία στη δίκη της Χρυσής Αυγής με την κατάθεση του φίλου του Γιώργου Δούλβαρη.

"Έβριζαν και προκαλούσαν  για να έρθουμε σε συμπλοκή . Έδιναν την εικόνα ενός λόχου , τριάντα - σαράντα άτομα . Ήταν πάρα πολλοί παρατεταγμένοι. Ήταν οπλισμένοι. Είχαν συγκεντρωθεί σαν τάγμα . Έκαναν σαν ζώα , σαν κτήνη, μας προκαλούσαν συνεχώς" τόνισε αναφερόμενος στην στιγμή που , όπως είπε, δέχτηκαν επίθεση από την ομάδα που είχε συγκεντρωθεί έξω από τη καφετέρια .

"Έτρεξαν όλοι μαζί κατά πάνω μας ..τρέξαμε να σωθούμε. Ο Παύλος είπε φεύγουμε τρέχουμε. Όταν έστριψα κατάλαβα ότι ο Παύλος δεν ήταν κοντά μου έκανα το γύρω του τετραγώνου και επέτρεψα στο σημείο για να δω που είναι ο Παύλος. Ήταν εκεί κάποιοι αστυνομικοί αλλά δεν μας βοηθούσε κανένας. Τότε βλέπω τον Παύλο χτυπημένο και ρωτάω τη Χρύσα τι έγινε και εκείνη μου  λέει "μαχαίρωσαν τον Παύλο" . Από την ταραχή μου δεν έβλεπα τίποτα. Μάλλον αυτοί είχαν φύγει. Περιμέναμε 40 λεπτά για ασθενοφόρο. Πήγα να πάρω το αυτοκίνητο για να τον πάμε στο νοσοκομείο. Η καφετέρια ήταν γεμάτη . Εκεί ήταν δυο άτομα μπροστά μας και μας κοιτάζαμε επίμονα . Δεν τους είχαμε ξαναδεί αλλά το βλέμμα τους ήταν κολλημένο επάνω μας".

Αγανάκτηση μητέρας Φύσσα: Προσβάλλεις το παιδί μου!

Κατά τη διάρκεια εξέτασης του μάρτυρα από την πλευρά του Γιώργου Ρουπακιά η κ. Μάγδα Φύσσα εκνευρίστηκε όταν ο συνήγορος ρώτησε τον μάρτυρα αν ο 34χρονος είχε καλές σχέσεις με την οικογένειά του και αν έμενε στο πατρικό του. "Σε ενδιαφέρει πάρα πολύ; Ενδιαφέρει η ερώτηση την υπόθεση;», φώναξε η κ. Φύσσα από το ακροατήριο για να λάβει απάντηση από τον δικηγόρο «γιατί προσβάλλεστε;». Η μητέρα του Παύλου Φύσσα του ανταπάντησε "εσύ προσβάλλεις το παιδί μου" και αμέσως βγήκε από την αίθουσα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ