Ανείπωτη τραγωδία στην Κύπρο: Γιος πυροβόλησε εν ψυχρώ τον άρρωστο πατέρα του στο κρεβάτι

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας που πυροβολήθηκε αρχικά ανέπνεε, παρά τα πυρά που δέχθηκε. Στη συνέχεια όμως και κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο υπέκυψε στα τραύματα του.

Στην περιοχή του Αρχαγγέλου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να εξετάσουν από κοντά τη νέα οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει το Παγκύπριο.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για οικογένεια Ιορδανών, Παλαιστινιακής καταγωγής, με τον 39χρονο πατροκτόνο να φέρεται ότι ο ίδιος κάλεσε τις Αρχές προκειμένου να παραδοθεί για αποτρόπαια πράξη του. Θύμα ο ίδιος του ο πατέρας, ετών 70, ο οποίος δέχθηκε στο κεφάλι πυροβολισμό από περίστροφο.  

Ο πατέρας διετέλεσε επιτετραμένος των Παλαιστινίων στην Κύπρο από το 1975 έως και το 2008, αλλά ήταν Ιορδανός υπήκοος.

Ωστόσο, ακόμα μια μαρτυρία που συγκλονίζει είναι ότι ο πατέρας του 39χρονου αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και βρισκόταν στο κρεβάτι του, ενώ άγνωστες είναι οι αιτίες της νέας αυτής οικογενειακής τραγωδίας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως την ώρα του φονικού στο σπίτι βρίσκονταν η σύζυγος του θύματος με τον δεύτερο γιο της οικογένειας.

Ο πατροκτόνος τηλεφώνησε ο ίδιος σε ασθενοφόρο ενώ ανάστατοι οι γείτονες από το άκουσμα του πυροβολισμού φώναξαν την Αστυνομία, με τον δολοφόνο να τους περιμένει στο μπαλκόνι της οικίας του με τα χέρια ψηλά.

Οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους βρίσκονται επί σκηνής για τα περαιτέρω, με την Αστυνομία να έχει αποκλείσει την περιοχή. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ