Η 15χρονη εγγονή του Τσοχατζόπουλου είναι μοντέλο τη λένε Κιάρα & ανέβηκε στην πασαρέλα ξεσηκώνοντας το κοινό

Η 15χρονη εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα, έκλεψε κυριολεκτικά τις εντυπώσεις στην επίδειξη του Bασίλη Ζούλια που έγινε στο πλαίσιο της Athens Xclusive Designers Week!

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε: «Είχα λίγο άγχος στην αρχή, γιατί ήταν η πρώτη μου φορά. Είχε πάρα πολύ κόσμο, περίπου 400 άτομα και φοβόμουν μήπως πάει κάτι λάθος, καθώς ήθελα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για ν' αναδείξω όσο περισσότερο μπορούσα το ρούχο του Vassilis Zoulias».

Η Κιάρα είναι το πρώτο εγγόνι του Άκη Τσοχατζόπουλου, γεννήθηκε την 1η Μαρτίου του 2000, (όταν δηλαδή ο παππούς της Άκης ήταν ακόμη υπουργός Εθνικής Άμυνας) και είναι ο καρπός του έρωτας του Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου και της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη.

Μαθήτρια λυκείου ακόμη η έφηβη Κιάρα, επιδεικνύει ιδιαίτερη αγάπη για τη μουσική, τον χορό, την τέχνη και τη μόδα και ακολουθεί τη μητέρα της στα επαγγελματικά της ταξίδια και κλέβει τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια, από τους διάσημους σχεδιαστές Dsquared μέχρι και τη Μαρία Κοκοσαλάκη.

Μάλιστα, η Μαρία Μαρκέζη την φωτογράφησε, για πρώτη φορά, ως μοντέλο με την ανοιξιάτικη συλλογή ρούχων της αγαπημένης φίλης τους Ειρήνης Σαπουντζάκη.

*Σε νεαρή ηλικία

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ